Tyre Talk

Audi valitsi Bridgestone Turanza T005:n uuteen Audi A7:ään

Audi on valinnut premiumluokan touring-renkaan Turanza T005:n ensiasennusrenkaaksi uuteen Audi A7 Sportback -malliinsa. AO (Audi Original) -merkityssä renkaassa on hyödynnetty runsaasti silicaa sekä Bridgestonen omaa NanoPro-Tech™-polymeeriä sisältävää kumiseosta ja erityistä pintakuviota – tuloksena on erinomainen märkäpito ja polttoainetaloudellisuus sekä pitkä käyttöikä.

Bridgestone Turanza T005

Uuden Audi A7 Sportbackin ostajat pääsevät valitsemaan Turanza T005 -renkaansa kattavasta 17–21 tuuman kokovalikoimasta. Audin uuden gran turismon tyylikkyys ja dynaaminen muotoilu heijastuvat Bridgestonen renkaan urheilullisessa ajotuntumassa, joka antaa kuljettajalle täydellisen hallinnan tunteen. Turanza T005 takaa tarkan ja tunnokkaan ohjauksen sekä erinomaisen pidon kaikissa olosuhteissa.

Bridgestone on myös minimoinut melun auton sisällä ja parantanut tuntuvasti matkustusmukavuutta käyttämällä B-Silent®-teknologiaansa 19-21 –tuumaisissa A7:n renkaissa. Renkaan sisäpintaan integroidun polyuretaanivaahtoelementin avonainen solurakenne vähentää suoraan ilman värähtelystä renkaan ilmatilaan aiheutuvaa resonanssia. Ratkaisu pienentää tavallisiin renkaisiin verrattuna merkittävästi matkustamon melutasoa mutta ei heikennä renkaiden suorituskykyä tai dynaamisia ominaisuuksia.

Bridgestonen Turanza T005

”Turanza T005 on osoitus Bridgestonen jatkuvasta innovoinnista renkaiden teknisten ratkaisujen ja turvallisuuden parantamiseksi. Turanza T005:llä kuljettajat voivat jatkaa matkaansa ja pysyä tilanteen herrana ajo-olosuhteista riippumatta. Olemme Audin luottokumppanina ylpeitä Bridgestone Turanza T005:n valinnasta uuteen Audi A7:ään”, toteaa Christophe de Valroger, VP Original Equipment Bridgestone EMEA.

Maailman johtava rengas- ja kumiyhtiö Bridgestone1 on yksi autonvalmistaja Audin ensisijaisista kumppaneista. Bridgestone on pelkästään 12 viime kuukauden aikana asentanut renkaat noin 300 000 Audiin. Toimitusten kohteina on ollut 11 automallia, mm. A3, A8, Q2 ja Q7. Erityinen AO-merkintä takaa täydellisen yhteensopivuuden uuteen autoon ja on osoitus siitä, että Bridgestonen ja Audin insinöörit ovat kehittäneet renkaan yhteistyössä.

1Vuoden 2016 rengasmyynnin perusteella. Lähde: Tire Business 2017 – Global Tire Company Rankings.

 

Lisätiedot:

Auli Kähkönen
markkinointipäällikkö
Bridgestone Europe NV/SA, Suomen sivuliike
auli.kahkonen@bridgestone.eu
puh. +358 207 936 230


Tietoja Bridgestone Europesta

Bridgestone Europe, jonka pääkonttori sijaitsee Belgiassa, on tytäryhtiön kokonaan omistama Tokiossa toimiva Bridgestone Corporation, joka on maailman suurin rengasvalmistaja. Bridgestone Europe toimii yli 60 maassa ja sillä on yli 18 200 työntekijää. Euroopassa on 14 rengas- ja rengastehdasta sekä merkittävä T&K-keskus. Bridgestone Europen premium-renkaita myydään maailmanlaajuisesti.

Lisätietoa Bridgestonesta Euroopassa löydät osoitteesta www.bridgestone.eu, www.bridgestoneewsroom.eu tai löydät meidät myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja YouTubessa.