Bridgestone

OLYMPIAKISOJEN YLPEÄ YHTEISTYÖKUMPPANI

Bridgestone logo and Olympic rings on a gold medal on black background.

TAVOITTELE UNELMIASI ESTEISTÄ HUOLIMATTA

Kukaan ei synny olympiaurheilijaksi. Urheilijoita ei ole muokattu pelkästään voimalla ja nopeudella, vaan myös kestävyydellä ja keskittymiskyvyllä. Ne tarjoavat suunnan ja auttavat heitä pysymään siinä ja kurkottamaan unelmiinsa, esteistä huolimatta.

Ylpeinä siitä, että autoimme toteuttamaan parhaat mahdolliset olympialaiset

Panoksemme Tokion 2020 olympialaisiin

Olemme todella ylpeitä siitä, että autoimme toteuttamaan mahdollisimman tehokkaat ja ympäristöä säästävät kisat urheilijoillemme, faneillemme ja isäntäkaupungille. Toimitimme tuotteitamme kaikkiin Tokyo 2020 -ajoneuvoihin, ja tuhannet työntekijämme auttoivat myös vapaaehtoisina.
Uimari avovedessä

TAVOITTELE UNELMIASI ESTEISTÄ HUOLIMATTA

Kukaan ei synny olympiaurheilijaksi. Olympiaurheilijat tehdään. Heitä ei ole tehty vain voimasta ja nopeudesta, vaan jostakin muusta. He keskittyvät täysillä unelmiensa toteuttamiseen. Olemme jo vuosikymmenien ajan seuranneet ja palkinneet heitä. Olipa heidän tavoitteensa mikä tahansa, olosuhteista riippumatta. Joten mitä tahansa haluat saavuttaa, oli se sitten olympiakunniaa tai joku päivittäinen tavoite, jatka matkaasi. Pysy uskollisena tavoitteellesi. Tavoittele unelmiasi esteistä huolimatta.