Tiemme kohti Tokiota

Bridgestone on ainoa maailmanlaajuinen olympialaisten ja paralympialaisten yhteistyökumppani, jonka globaali pääkonttori sijaitsee Tokiossa. Otammekin kaiken irti pitkään odotetusta tapahtumasta kaikilla rintamilla. Olemme erittäin ylpeitä brändilähettiläistämme ja inspiroidumme joka päivä heidän sinnikkäästä sekä kovasta työstään, omistautumisestaan ja peräänantamattomuudestaan, jotka ovat johtaneet heidät tähän hetkeen. Arvostamme sitä, että he ovat osa Bridgestonen tiimiä.

Toivotamme kaikille Tokion 2020 olympiakisoissa kilpaileville lähettiläillemme paljon onnea.

Bridgestonen brändilähettiläs Gregorio Paltrinieri sukeltaa altaaseen lähtöalueelta

Olympiakisavuosi. Olympiakisojen mainos.

Kukaan ei synny olympiaurheilijaksi. Urheilijoita ei ole muokattu pelkästään voimalla ja nopeudella, vaan myös kestävyydellä ja keskittymiskyvyllä. Ne tarjoavat suunnan ja auttavat heitä pysymään siinä ja kurkottamaan unelmiinsa, esteistä huolimatta.

Katso nyt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt

Kulissien takana. Lähettiläämme viihtyi hyvin olympialaisten televisiomainoksemme kuvauksissa vuoden 2019 loppupuolella. Hänen mielestään mainos kuvasi aidosti hänen taivaltaan kilpaurheilijana, ja hänestä oli mukavaa olla mukana. Meistä on vähintään yhtä mukavaa katsoa valmista videota.

Autamme ylpeydellä järjestämään onnistuneet olympiakisat

Valaistut olympiarenkaat ja ilotulitukset

Panoksemme Tokion 2020 olympiakisoissa

Autamme järjestämään mahdollisimman vaikuttavat ja kestävän kehityksen mukaiset olympiakisat urheilijoillemme, faneille ja isäntäkaupungille. Toimitamme renkaat kaikkiin Tokio 2020 -olympiakisaorganisaation ajoneuvoihin. Lisäksi tuhannet työntekijämme tarjoavat apuaan vapaaehtoisesti.

Simulaatio Tokion 2020 vesiurheilukeskuksesta

Edistynyt suoja maanjäristyksiä vastaan

Bridgestone auttaa tekemään Tokion 2020 olympia- ja paralympiakisojen kisapaikoista maanjäristykset kestäviä, mikä on osoitus yrityksemme laajasta kumiosaamisesta. Asensimme seismistä eristysteknologiaa uusiin pysyviin rakennuksiin, joissa kilpaillaan uinnissa, sukelluksessa, taitouinnissa, lentopallossa ja pyörätuolikoripallossa.

Lue lisää
Esteetön pääsy linja-autoon

Esteetön pääsy linja-autoon

Bridgestone tekee yhteistyötä japanilaisen ryhmittymän kanssa kehittääkseen uuden reunakiven, jonka ansiosta linja-autot voivat pysähtyä lähemmäksi reunakiveystä. Reunakivessä on kalteva pinta, joka mukautuu renkaan muotoon vähentäen renkaan kylkikulumista ja tärinää.

Lue lisää

TAVOITTELE UNELMIASI ESTEISTÄ HUOLIMATTA

Kukaan ei synny olympiaurheilijaksi. Olympiaurheilijat tehdään. Heitä ei ole tehty vain voimasta ja nopeudesta, vaan jostakin muusta. He keskittyvät täysillä unelmiensa toteuttamiseen. Olemme jo vuosikymmenien ajan seuranneet ja palkinneet heitä. Olipa heidän tavoitteensa mikä tahansa, olosuhteista riippumatta. Joten mitä tahansa haluat saavuttaa, oli se sitten olympiakunniaa tai joku päivittäinen tavoite, jatka matkaasi. Pysy uskollisena tavoitteellesi. Tavoittele unelmiasi esteistä huolimatta.

KATSO ELOKUVA
Uimari avovedessä