Vauhtia liiketoimintaasi

Integroitu ratkaisu renkaiden ja ajoneuvokantojen hallintaan

Yrityksenne tarpeiden mukainen modulaarinen ja joustava ratkaisu samalta liikkuvuuskumppanilta tehostaa liiketoimintaa. Tämän päivän ratkaisu. Huomisen tarpeisiin.

RENGASHALLINTA

Räätälöityjen rengashallintaratkaisujen tukena ovat huipputeknologia, helppokäyttöiset järjestelmät ja sujuvat prosessit.

AJONEUVOKANTOJEN HALLINTA

Euroopan johtava ajoneuvokantojen hallintaratkaisu Webfleet auttaa optimoimaan yrityksesi suorituskyvyn.

INTEGROIDUT RATKAISUT

Yhdistämme renkaiden ja ajoneuvokantojen hallinnan samaan vaivattomaan ratkaisuun, joka tuo yrityksellesi kasvavaa arvoa.

TUTUSTU FLEETCARE-RATKAISUUN

FLEETCAREN EDUT

Pienemmät kokonaiskustannukset

Ennakoiva kunnossapito, optimaalinen kaluston käyttö ja polttoaineen säästöohjelmat synnyttävät säästöjä kaikissa toiminnoissa.

Maksimaalinen asiakastyytyväisyys

Autamme sinua tarjoamaan ennakoitavan palvelun asiakkaillesi maksimoimalla ajoneuvokaluston käyttöasteen ja tehostamalla työnkulkujen hallintaa.

Ajansäästö

Prosessien tehostuminen, resurssien vapautuminen ja ajansäästö tukevat liiketoiminnan kehittämistä.

Määräystenmukaisuus

Fleetcare auttaa pitämään kalustosi kunnossa ja täyttämään viranomaismääräykset.

Turvallisuus

Varmistamme ajoneuvojesi turvallisuuden ennakoivalla rengashuollolla, ympärivuorokautisella paikannuksella ja reaaliaikaisella diagnostiikalla.

Kestävämpi tulevaisuus

Reitin optimointi, vihreä ajaminen, rengaspinnoitukset... Fleetcare tarjoaa täydellisen ratkaisuvalikoiman polttoaineen säästöön ja ympäristöjalanjäljen pienentämiseen.

RENGASHALLINTA

Rengashallintaratkaisumme pienentävät renkaisiin liittyviä kokonaiskustannuksia, pitävät ajoneuvot ajossa ja tarjoavat todellista vaivattomuutta. Otamme huomioon yrityksesi toiminnan ainutlaatuisuuden, seuraamme jatkuvasti tarpeitasi ja tarjoamme parhaat tuotteet, palvelut ja ratkaisut ajoneuvokalustollesi. Hyödynnämme huipputeknologiaa, edistyksellisiä rengashallintajärjestelmiä ja ammattimaisten palveluntuottajien verkostoa varmistaaksemme parhaan lisäarvon ja menestyksen organisaatiollesi.

AJONEUVOKANTOJEN HALLINTA

Euroopan johtava ajoneuvokantojen hallintaratkaisu Webfleet auttaa optimoimaan yrityksesi suorituskyvyn. Se on suunniteltu tarjoamaan tarkoituksenmukaista ajoneuvo- ja ajodataa, jotta voit seurata ajoneuvojen sijaintia, tehostaa tuottavuutta ja pienentää kustannuksia. Valikoimaamme sisältyvät myös ratkaisut muun muassa vihreään ja turvalliseen ajamiseen, optimaaliseen työnkulun/ajopiirturidatan/sähköajoneuvojen hallintaan. Pystymme vaivatta integroimaan Webfleetin ja kumppaneidemme sovellukset olemassa olevaan toiminnanohjausjärjestelmääsi toiminnan tehostamiseksi entisestään.

INTEGROIDUT RATKAISUT

Fleetcare-ratkaisu tuo sekä renkaiden että ajoneuvokantojen hallintaratkaisujemme vahvuudet yhteen ja samaan pakettiin. Voit hoitaa kaiken vaivattomasti saman kumppanin kautta, ja pääset nauttimaan yhdistetyn datan tuomista lisäeduista. Modulaarinen, joustava ratkaisumme mahdollistaa ajoneuvokantasi älykkään, datalähtöisen ja automaattisen hallinnan. Fleetcare mahdollistaa verkkopohjaisen, ennakoivan rengasvalvonnan ja -kunnossapidon, tukee polttoainetehokkuuden parantamista ja sisältää erillisiä ratkaisuja perävaunuillesi. Siten saamme vauhtia liiketoimintaasi.