Battlax-s22

Sport moottoripyörän Sport-rengas
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Battlax-s22

Sport moottoripyörän Sport-rengas
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Ei kompromisseja! Kaikin tavoin parempi suorituskyky
  • 5 % nopeampi kierrosaika märällä kelillä
  • 15 % suurempi kaarrenopeus kuivalla kelillä
  • Kulumiskestävyydestä ei ole tingitty
Read more Read less

Teknologiaa

3LC

KOLMEKERROKSINEN KUMISEOS

Bridgestonen eturenkaassa on edistyksellinen 3-kerroksinen kumiseostekniikka. Kulutuspinnan keskiosan kaksiosainen kumiseos on kovaa, joten se takaa vakauden voimakkaissa jarrutuksissa ja käsiteltävyyden suoraan ajettaessa sekä pitkän käyttöiän. Olka-alueella kumiseos on pehmeää ja tarttuvaa parhaan kaarrepidon saavuttamiseksi... jyrkimpiä kallistuskulmia myöten.

5LC

VIISIKERROKSINEN KUMISEOS

Yksinomaan Bridgestonen MotoGP-insinöörien kehittämä ainutlaatuinen takarenkaiden 5-kerroksinen kumiseosteknologia koostuu kolmesta erilaisesta kumiseoksesta. Kulutuspinnan keskiosan kumiseos on kovaa, joten se takaa erinomaisen vakauden, käsiteltävyyden suoraan ajettaessa sekä pitkän käyttöiän. Olkapäiden keskikova kumiseos antaa parhaat veto-ominaisuudet keskisuurissa kallistuskulmissa, kun alat kiihdyttää ulos kaarteesta. Erittäin tarttuvan reunan ansiosta voit kallistaa pyörää jyrkästi luottavaisin mielin. Huippuluokan teknologiaa huippuluokan ajoon!

MONO SPIRAL (MS) BELT

VIILEÄMPI JA VAKAAMPI RENGAS

Kevyt, kestävä kudoslanka kiertyy renkaan kehän ympäri ja antaa hyvän pitotuntuman. Tuloksena on suorituskykyinen rengas, jonka etuja ovat keveys, parempi pito, ajovakaus, paremmat ajo-ominaisuudet suurilla nopeuksilla ja erinomainen iskunvaimennus.

HIGH TENSILE SUPER PENETRATED CORD (HTSPC)

PAREMPI KÄSITELTÄVYYS

Toisistaan erillään olevat kumipäällysteiset teräslangat vähentävät renkaan räjähtämisriskiä hyvän lämmönjohtavuutensa ansiosta. Nämä ominaisuudet parantavat renkaan vakautta korkeilla nopeuksilla, pitoa, vaimennusta ja renkaan kestävyyttä.

RC POLYMER

VARMA TIEKOSKETUS

Polymeeri parantaa kulumiskestävyyttä ja silica tarjoaa hyvät ominaisuudet märällä ajoalustalla. Bridgestonen NanoPro-Tech®*-teknologian avulla kehitetty RC-polymeeriteknologia parantaa märkäominaisuuksia ja pidentää renkaan käyttöikää.

ETURENKAAN SILICA RICH EX

VARMEMPI ETURENKAAN PITO

Märän kelin ajo-ominaisuuksia on parannettu lisäämällä silican määrää tuntuvasti verrattuna tavanomaiseen SILICA RICH ‑kumiseokseen.

NANOPRO-TECH™

VAHVEMPI PITO, PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ

Bridgestonen NanoPro-Tech™ teknologia parantaa suorituskykyä molekyylitasolla. Se vähentää kitkaa, lämmönmuodostusta ja kulutuspinnan muodon muutosta. Tuloksena on parempi pito ja pidempi käyttöikä.