Battlax-rs11

Sport moottoripyörän Sport-rengas
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Battlax-rs11

Sport moottoripyörän Sport-rengas
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • 20 % parempi pito ja 10 % parempi käsittelytuntuma
  • Kilparadoilta maanteille ilman kompromisseja
  • 2 sekuntia nopeampi 2 minuutin kierroksella
Read more Read less

Teknologiaa

MONO SPIRAL (MS) BELT

VIILEÄMPI JA VAKAAMPI RENGAS

Kevyt, kestävä kudoslanka kiertyy renkaan kehän ympäri ja antaa hyvän pitotuntuman. Tuloksena on suorituskykyinen rengas, jonka etuja ovat keveys, parempi pito, ajovakaus, paremmat ajo-ominaisuudet suurilla nopeuksilla ja erinomainen iskunvaimennus.

V-MS-BELT
3LC

KOLMEKERROKSINEN KUMISEOS

Bridgestonen eturenkaassa on edistyksellinen 3-kerroksinen kumiseostekniikka. Kulutuspinnan keskiosan kaksiosainen kumiseos on kovaa, joten se takaa vakauden voimakkaissa jarrutuksissa ja käsiteltävyyden suoraan ajettaessa sekä pitkän käyttöiän. Olka-alueella kumiseos on pehmeää ja tarttuvaa parhaan kaarrepidon saavuttamiseksi... jyrkimpiä kallistuskulmia myöten.

HIGH TENSILE SUPER PENETRATED CORD (HTSPC)

PAREMPI KÄSITELTÄVYYS

Toisistaan erillään olevat kumipäällysteiset teräslangat vähentävät renkaan räjähtämisriskiä hyvän lämmönjohtavuutensa ansiosta. Nämä ominaisuudet parantavat renkaan vakautta korkeilla nopeuksilla, pitoa, vaimennusta ja renkaan kestävyyttä.

CAP&BASE

Bridgestonen MotoGP-kehitystyön tuloksena syntynyt pehmeä ulompi kumiseos (Cap) tarjoaa korkeatasoisen pidon. Sisempi kumiseos (Base) puolestaan on kovempaa, mikä takaa renkaan optimaalisen jäykkyyden. Mutta vaikka kulutuspinta vähitellen kuluu, kovempi Base-seos ei joudu kosketuksiin tienpinnan kanssa – pito ei siis katoa!