Battlax-rs10

Sport moottoripyörän Sport-rengas
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Battlax-rs10

Sport moottoripyörän Sport-rengas
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Kokeile rajojasi
  • Täysiverinen sporttirengas
  • Varmaa käsiteltävyyttä
  • Pitoa, pitoa ja lisää pitoa
  • Optimoitu suorituskyky kuivalla tienpinnalla
Read more Read less

Teknologiaa

HIGH TENSILE SUPER PENETRATED CORD (HTSPC)

PAREMPI KÄSITELTÄVYYS

Toisistaan erillään olevat kumipäällysteiset teräslangat vähentävät renkaan räjähtämisriskiä hyvän lämmönjohtavuutensa ansiosta. Nämä ominaisuudet parantavat renkaan vakautta korkeilla nopeuksilla, pitoa, vaimennusta ja renkaan kestävyyttä.

MONO SPIRAL (MS) BELT

VIILEÄMPI JA VAKAAMPI RENGAS

Kevyt, kestävä kudoslanka kiertyy renkaan kehän ympäri ja antaa hyvän pitotuntuman. Tuloksena on suorituskykyinen rengas, jonka etuja ovat keveys, parempi pito, ajovakaus, paremmat ajo-ominaisuudet suurilla nopeuksilla ja erinomainen iskunvaimennus.

3LC

KOLMEKERROKSINEN KUMISEOS

Bridgestonen eturenkaassa on edistyksellinen 3-kerroksinen kumiseostekniikka. Kulutuspinnan keskiosan kaksiosainen kumiseos on kovaa, joten se takaa vakauden voimakkaissa jarrutuksissa ja käsiteltävyyden suoraan ajettaessa sekä pitkän käyttöiän. Olka-alueella kumiseos on pehmeää ja tarttuvaa parhaan kaarrepidon saavuttamiseksi... jyrkimpiä kallistuskulmia myöten.

CAP&BASE

Bridgestonen MotoGP-kehitystyön tuloksena syntynyt pehmeä ulompi kumiseos (Cap) tarjoaa korkeatasoisen pidon. Sisempi kumiseos (Base) puolestaan on kovempaa, mikä takaa renkaan optimaalisen jäykkyyden. Mutta vaikka kulutuspinta vähitellen kuluu, kovempi Base-seos ei joudu kosketuksiin tienpinnan kanssa – pito ei siis katoa!

TAKARENKAAN SILICA RICH

VAHVEMPI PITO MÄRÄLLÄ JA KYLMÄSSÄ SÄÄSSÄ

Silica Rich -kumiseos takaa vahvan pidon matalissa lämpötiloissa ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn märällä.

ETURENKAAN SILICA RICH EX

VARMEMPI ETURENKAAN PITO

Märän kelin ajo-ominaisuuksia on parannettu lisäämällä silican määrää tuntuvasti verrattuna tavanomaiseen SILICA RICH ‑kumiseokseen.

RC POLYMER

VARMA TIEKOSKETUS

Polymeeri parantaa kulumiskestävyyttä ja silica tarjoaa hyvät ominaisuudet märällä ajoalustalla. Bridgestonen NanoPro-Tech®*-teknologian avulla kehitetty RC-polymeeriteknologia parantaa märkäominaisuuksia ja pidentää renkaan käyttöikää.

NANOPRO-TECH™

VAHVEMPI PITO, PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ

Bridgestonen NanoPro-Tech™ teknologia parantaa suorituskykyä molekyylitasolla. Se vähentää kitkaa, lämmönmuodostusta ja kulutuspinnan muodon muutosta. Tuloksena on parempi pito ja pidempi käyttöikä.

Tekniset ominaisuudet ja edut

Bridgestone Battlax RS10

Erityiset strategisesti sijoitetut kumiseokset varmistavat luotettavan pidon vähäkitkaisilla pinnoilla.
Bridgestone Battlax RS10

Pintakuvion urat on suunnattu dynaamisesti, jolloin tuloksena on parempi vakaus sekä suurempi jäykkyys ja parempi ennakoitavuus kaikilla kallistuskulmilla.*

Kolmiulotteiset uran seinämät ja lyhyet kuviourat takaavat erinomaisen jäykkyyden ja nopean lämpenemisen.
Bridgestone Battlax RS10

Renkaan keskiosaa kiertävät samansuuntaiset urat poistavat veden nopeasti ja tehokkaasti ja takaavat varman suorituskyvyn märällä tienpinnalla.

Löydä jälleenmyyjä

Etsi jälleenmyyjiä postinumerolla tai kaupungilla

Use my current location

Ei tuloksia

alt text