Kuvassa motoristeja Bridgestone-renkailla varustettujen pyöriensä vieressä auringon laskiessa.

Tutustu koko valikoimaan

Erinomainen suorituskyky radalla

Maailmanluokan kilparenkaat, joissa on käytetty viimeisimpiä teknologisia edistysaskeleita. Erinomainen pito ja käsiteltävyys radalla.

Erinomainen pito radalla ja tiellä

Koe urheilullisen moottoripyöräsi potentiaali Bridgestonen avulla. Näiden erikoisrenkaiden vahvuudet ovat pito, suorituskyky märällä ja kulumiskestävyys.

Mukava ja kestävä

Vahvista itsevarmuuttasi tiellä Bridgestonen touring-renkailla. Ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn märällä, käsiteltävyyden ja pitkän käyttöiän.

Ihanteellinen valinta kaupunkiajoon

Kruisaile luottavaisena kaupungilla Bridgestonen skootterin renkailla. Ne ovat ihanteelliset kaupunkiajoon, luotettavat ja kestävät.

Räätälöidyt moottoripyörän renkaat

Bridgestonen custom-renkaat vastaavat minkä tahansa moottoripyörän vaatimuksiin, olipa sitten kyseessä erinomainen kilometrisuorite, käsiteltävyys tai vaikka mukavuus.

Kestävää suorituskykyä tiellä ja maastossa

Ajatpa sitten tuhansia kilometrejä tiellä tai tutkit tuntemattomia maastoja, Bridgestonen Adventure-valikoiman renkaat sopivat kaikille matkoillesi.

Monipuoliset renkaat vaihteleviin maastoihin

Bridgestonen off road -renkaiden suorituskyky, monipuolisuus ja huipputeknologiat auttavat sinua valloittamaan kaikenlaiset maastot.