Tämä on kuva Bridgestonen kuorma-autonrenkaita käyttävistä hyötyajoneuvoista kauniissa maisemassa kulkevalla tiellä.

Tutustu koko valikoimaan

Kuorma-auton renkaat paikallisajoon/jakeluliikenteeseen

Bridgestone-renkaiden uusimmat teknologiat takaavat erinomaisen kilometrituloksen, pidon ja kestävyyden hyvin erilaisissa käyttötarkoituksissa.

Kuorma-auton renkaat vaihteleviin kuljetustehtäviin

Bridgestonen renkaat kevyeen maantie-maastoajoon on tarkoitettu maanrakennus- ja rakennusalan kuljetustehtäviin. Nämä vankkarakenteiset renkaat tarjoavat erinomaisen pidon, kilometrituloksen ja vaurionkestävyyden.

Renkaat talviolosuhteisiin

Bridgestonen talvirenkaiden erinomainen suorituskyky, mukavuus ja tarkka käsiteltävyys tarjoavat kuljettajille mielenrauhaa haastavissa jää- ja lumiolosuhteissa.

Kuorma-auton renkaat kauko- ja lähikuljetuksiin

Bridgestonen renkaat pieniin ja keskisuuriin kuorma-autoihin tarjoavat monipuolisuutta ja kestävyyttä, jota yritykset kaipaavat varmistaakseen oikea-aikaiset toimitukset kaupungeissa ja niiden ympäristössä.

Home Teaser Image
TUTUSTU BRIDGESTONE DURAVIS R002 -RENGASVALIKOIMAAN.
Kuorma-auton renkaat pitkiin maantiekuljetuksiin

Bridgestonen maantierenkaat auttavat vähentämään polttoaineen kulutusta, hiilidioksidipäästöjä ja kokonaiskustannuksia – tinkimättä renkaan suorituskyvystä.

Kuorma-auton renkaat maastoajoon

Bridgestonen vaativaan maantie-maastoajoon tarkoitetut renkaat toimivat ihanteellisesti rakennus-, kaivos- ja louhostyömailla. Nämä vankkatekoiset renkaat ovat ihanteellinen valinta raskaiden kuormien kuljetukseen haastavissa olosuhteissa.

Linja-auton renkaat kaukoliikenteeseen

Bridgestonen linja-autojen renkaat on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, ja ne tarjoavat miellyttävän kyydin niin kuljettajille kuin matkustajille.

Bussien renkaat kaupunkiajoon

Bridgestonen kaupunkibussien renkaat on suunniteltu kestämään kaupunkiajon tyypillisimpiä haasteita vaihtelevista kuormista pysähtelevään liikenteeseen. Samalla ne tarjoavat mukavaa ja kestävää ajoa.

Home Teaser Image
TUTUSTU BRIDGESTONE ECOPIA H002 -RENGASVALIKOIMAAN.

Tämä voisi myös kiinnostaa sinua...

Fleetcare

Yrityksenne tarpeiden mukainen modulaarinen ja joustava ratkaisu samalta liikkuvuuskumppanilta tehostaa liiketoimintaa. Tämän päivän ratkaisu. Huomisen tarpeisiin.

Kuvassa on hyötyajoneuvoja, jotka voisivat hyötyä Bridgestonen Total Tyre Care -liikkuvuusratkaisusta.
Bandag-pinnoitusratkaisut
Bandag on maailman johtava pinnoitusratkaisujen toimittaja. Yrityksellä on yli 60 vuoden kokemus alalta ja tinkimätön asenne turvallisuuteen, luotettavuuteen ja kestävään kehitykseen. Monipuolisen valikoimamme tuotteiden kilometritulos ja suorituskyky vastaavat uusia premium-renkaita vain murto-osalla niiden hinnasta. Ne auttavat pienentämään renkaiden kokonaiskustannuksia.
Kuvassa on kauniissa maisemassa ajavia hyötyajoneuvoja, joihin on asennettu luotettavat Bandagin pinnoitetut renkaat.
Ensiasennusrenkaat
Bridgestonen ensiasennusrenkaat (OE) tukevat kuorma- ja linja-autojen ainutlaatuisia ominaisuuksia ja huippuluokan suorituskykyä. Tutustu Bridgestonen uusimpiin keskiraskaiden ja raskaiden kuljetusajoneuvojen ensiasennusrenkaisiin.
Kuvassa on hyötyajoneuvoja, joissa käytetään luotettavia Bridgestonen ensiasennusrenkaita.