Tässä kuvassa näkyy Bridgestone-renkaita käyttävä kuljetuskaluston ajoneuvo takaapäin.

TIREMATICS RENKAIDEN SEURANTAAN

Ennakoivat rengashuoltoratkaisut, jotka pitävät yrityksesi liikkeessä.

Optimoi renkaan suorituskykyä
Maksimoi polttoainetehokkuutta
Alentaa rengaskuluja vaarantamatta turvallisuutta”

Hyödyt

Ajoneuvot
Tirematics takaa optimaalisen polttoaineen kulutuksen, paremman jarrutustehokkuuden, ja se minimoi mahdollisten vikojen esiintymistä.
Tämä kuvake symboloi ajoneuvoa, mikä tarkoittaa että Bridgestone Tirematics on hyödyllinen ajoneuvoille.
Renkaat
Ylläpidä oikea rengaspaine kulumisominaisuuksien optimoimiseksi, kotelon kestävyyden parantamiseksi ja epätasaisen kulumisen vähentämiseksi.
Tämä kuvake symboloi rengasta, eli Bridgestone Tirematicsin avulla kuljetuskalusto saavuttaa parhaan renkaiden suorituskyvyn.
Säästöt
Kun renkaissa ei ole tarpeeksi painetta, se lisää polttoaineen kulutusta ja vähentää renkaan käyttöikää. Tirematics auttaa sinua säästämään kustannuksia, maksimoimaan käytettävyysaikaa ja sujuvoittamaan toimintoja pienillä huoltotoimilla.
Tämä kuvake symboloi euroa, mikä tarkoittaa että Bridgestone Tirematics on kustannustehokas ratkaisu kuljetuskalustoille.

Miten se toimii

Tutustu, miten Tirematics voi tukea kuljetuskalustoasi.
Home Teaser Image

Haluatko lisätietoja?

LATAA TIREMATICS-ESITE.

Miten se toimii

Asennus ja asetukset
Tirematics on helppokäyttöinen järjestelmä antureilla, jotka asennetaan ulkoisesti venttiileihin sekä langattomalla porttijärjestelmällä. Anturit lähettävät rengaspaine- ja lämpötilatiedot, ja ne linkitään oikeisiin ajoneuvoihin Tirematics-pilvessä FleetBridgellä tai Toolboxilla.
Tässä kuvassa näkyy Bridgestonen käyttäjä, joka asentaa Tirematicsin renkaaseen.
Toiminto
Aina kun ajoneuvo menee portin läpi, paine luetaan ja lähetetään Tirematics-pilveen. Tirematics-pilvi analysoi tulevat tiedot ja laukaisee hälytyksen heti, jos se on tarpeellista.
Tässä kuvassa näkyy Tirematics toimintatilassa ja Bridgestone-rengas, joka ajaa rengaspaineen valvontajärjestelmän läpi.
Toiminta
Hälytysten vastaanottajat määritetään etukäteen varmistaaksemme parhaan lopputuloksen, jos paineeseen liittyviä ongelmia ilmenee. Nämä hälytykset lähetetään Tirematics-pilvestä sähköpostilla tai tekstiviestillä, ja ne voidaan lähettää myös kuljettajalle.
Tässä kuvassa näkyy käyttäjä, joka tarkistaa renkaan ilmanpaineen.