Tässä kuvassa näkyy moottoritiellä ajava kuorma-auto, joka käyttää FuelCarea, Bridgestonen polttoaineen hallintatyökalua.

FUELCARE POLTTOAINEKULUJEN HALLINTAAN

Fuelcare alentaa polttoainekuluja, CO2-päästöjä ja kokonaiskuluja.

Lue, kuinka rengaskäytäntösi vaikuttaa polttoaineen kulutukseen
Löydä sopiva tasapaino rengas- ja polttoainekulujen välillä
Alenna polttoainelaskua, kokonaiskuluja ja CO2-päästöjä 10 %:lla

Mitä Fuelcare voi tehdä sinulle

Renkaasi kokonaiskustannukset
Kuljetuskalustot käyttävät jopa 20 kertaa enemmän polttoaineeseen kuin renkaisiin. Mutta renkailla on huomattava vaikutus polttoainekuluihin. Fuelcare näyttää avoimesti, miten renkaasi vaikuttavat kalustosi polttoainekulutukseen ja miten voit maksimoida säästöjä.
Tässä kuvassa näkyy FuelCare-tabletti ja -simulaattori.
Oikea valinta toiminnoillesi
Lyhyet matkat seututeillä useilla toimituksilla tai kansainväliset kaukomatkat - luokkansa parhaat renkaamme säästävät polttoainetta vaikuttamatta kilometrimääriin ja turvallisuuteen. Fuelcare määrittää ajomalliin ja -toimintoihin perustuvan ratkaisun kaikille ajoneuvoille.
Tässä kuvaa näkyy Duravis R002 ja Ecopia H002 -renkaat.
Valvo polttoainesäästöjä
Fuelcare ennakoi, valvoo ja määrittää telematiikalla ja toimintatiedoilla tavoittelemasi polttoaine- ja CO2-säästöt. Nopeus, kiihdytys ja mäkiajo ovat tekijöitä, jotka työkalu ottaa huomioon määrittäessään mahdolliset renkaaseen liittyvät säästöt.
Tässä kuvassa näkyy kuorma-auto moottoritien huoltoasemalla auringonlasku taustalla.
Ennakoiva rengashuolto
Ennakoiva huolto on olennaista renkaan polttoainesäästökapasiteettien säilyttämiseksi. Bridgestonen 2 100 kumppanin huoltoverkosto ja Tirematics-ratkaisut tarjoavat kattavan rengashuollon renkaidesi erinomaisen suorituskyvyn ylläpitämiseksi.
Tässä kuvassa on lähikuva renkaidesi suorituskyvyn valvonnan, ylläpitämisen ja hallinnoimisen aspekteista.
Kasvata lisäarvoa
Rengashallintaratkaisujen lisäratkaisu Fuelcare tarjoaa mahdollisuuksia suurempiin säästöihin parantamalla ajokäyttäytymistä, reititystä ja automatisoitua polttoaineseurantaa WEBFLEETillä. All-in-one-ratkaisumme tarjoaa maksimaalisen tuoton varoistasi ja äärimmäistä mukavuutta.
Webfleet -Tässä kuvassa näkyy kuljetuskaluston johtaja työpöytänsä takana, joka katsoo Webfleet Solutions -tietoja