Turanza T005-driveguard DriveGuard

Kesä: Henkilöautot
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Turanza T005-driveguard DriveGuard

Kesä: Henkilöautot
Turanza T005 DriveGuard on kesärengas kuljettajille, jotka haluavat ajaa ja hallita autoaan luottavaisin mielin sekä märillä että kuivilla teillä.
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Paras luokitus jarrutuksessa ja kaarreajossa märällä tiellä 1
  • Sillä on EU-merkinnän paras A-luokitus märkäpidossa
  • Suuremmat ajokilometrit kuin edeltäjällä 2
  • DriveGuard-teknologia saatavana rajattuun kokovalikoimaan
Read more Read less

Tekniset ominaisuudet ja edut

Tässä kuvassa näkyy, kuinka Turanza T005 luottaa NanoPro-Tech™-teknologiaan, joka tarjoaa paremman pidon märillä ja liukkailla teillä.

NanoPro-Tech™ renkaan kumiseoksessa

Luokkansa parhaat märkäominaisuudet
Riippumattomat rengastestit osoittavat, että Turanza T005 DriveGuard -renkaat ylittävät muiden johtavien renkaiden jarrutus- ja kaarreominaisuudet märillä teillä. Turanza T005 DriveGuard -rengas erottuu muista renkaista kumiseoksensa ansiosta, joka käyttää NanoPro-Tech™-teknologiaa. Ainutlaatuinen Bridgestone-teknologia auttaa kumia absorboimaan vettä tiellä parantaen renkaan märkäpitoa.
Tässä kuvassa näkyy, kuinka Turanza T005 -renkaan kulutuspinnan kuvio tarjoaa optimaalisen pidon märillä teillä.

Optimoitu kulutuspintakuvio

Parempaa pitoa märillä teillä
Turanza T005 DriveGuard -renkaan kulutuspintakuvio saa olosi tuntumaan turvallisemmalta ja valmiimmalta, kun ajat kovassa sateessa tai märällä tienpinnalla. Olka-alueen korkeat lohkot ja keskiosan leveät urat hajauttavat veden pois renkaan pinnalta nopeasti ja vähentävät vesiliirron riskiä.
Tämä kuva näyttää, kuinka Turanza T005 luottaa kestävimpiin materiaaleihin, joiden ansiosta se on ansainnut kaksi EU-merkintäluokitusta.

Vankka rakenne ja kulutuspinta

Erinomaiset EU-rengasmerkinnät
Rengasinsinöörimme valitsevat parhaat materiaalit parantaakseen Turanza T005 DriveGuard -renkaan suorituskykyominaisuuksia. Kumin alla oleva jäykkä polyesteri ja teräs vahvistavat käsittelyä ja vähentävät vierintävastusta polttoainekulujen säästämiseksi. Yhdessä näiden parannusten sekä kumiseoksen ja kulutuspinnan ansiosta Turanza T005 DriveGuard ansaitsi EU-rengasmerkintäluokituksen A märkäpidolle ja luokituksen B vierintävastukselle.

Oikeudellinen huomautus

1 Riippumattoman renkaiden testaus- ja sertifiointilaitoksen TÜV SÜDin parhaaksi luokittelema rengas jarrutus- ja kaarrepidon osalta verrattuna kilpailijoihin: Michelin Primacy 4, Continental Premium Contact 5, Good Year Efficient Grip Performance, Pirelli Cinturato P7. Testin suoritti Bridgestonen pyynnöstä TÜV SÜD vuoden 2018 kesäkuussa ATP Papenburgin testiradalla rengaskoolla 205/55 R16 91V. Testiauto: VW Golf 7. Raportti nro [713126981].

2 Omien testien perusteella 11 prosenttia pidempi käyttöikä verrattuna edeltäjään, Bridgestone Turanza T001 EVOon.

Jaa kokemuksesi -renkaasta Turanza T005-driveguard

Löydä jälleenmyyjä

Etsi jälleenmyyjiä postinumerolla tai kaupungilla

Use my current location

Ei tuloksia

alt text