Blizzak Lm005-driveguard DriveGuard

Talvi: Henkilöautot / SUV / 4x4
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Blizzak Lm005-driveguard DriveGuard

Talvi: Henkilöautot / SUV / 4x4
Blizzak LM005 DriveGuard on uusi talvirengas lumisiin ja jäisiin olosuhteisiin. Tämä nastaton rengas sopii erinomaisesti leudoista kohtalaisiin talviolosuhteisiin Euroopassa.
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Yksi parhaista talvirenkaista lumessa jarrutuksen ja pidon suhteen 1
  • EU-rengasmerkinnän A-luokitus suorituskyvystään märillä teillä 1
  • DriveGuard Run-Flat -teknologia saatavilla tietyissä kokoluokissa
Read more Read less

Tekniset ominaisuudet ja edut

Tässä kuvassa näytetään, kuinka Blizzak LM005 DriveGuard -renkaan kulutuspinta tarjoaa talvirenkaalle paremman pidon lumisilla ja märillä teillä.

Erottuvat urat kulutuspinnan kuviossa

Parantavat pitoa ja lumipitoa
Yksi parhaista tavoista saavuttaa kunnon pito talvisin on valita rengas, jonka urat on suunniteltu talvisiin olosuhteisiin. Blizzak LM005 -renkaan siksak-muotoiset urat ovat syvemmät. Ne poistavat vettä, loskaa ja lunta renkaan pinnalta ja tarjoavat lisäpitoa lumisilla ja märillä teillä.
Tässä kuvassa selitetään, että Blizzak LM005 DriveGuard luottaa NanoPro-Tech ™ -teknologiaan, joka takaa paremman pidon märillä teillä.

NanoPro-Tech™ kumiseoksessa

EU-rengasmerkinnän A-luokitus märkäpidossa

Riippumattomat testit palkitsivat Blizzak LM005 DriveGuard:n EU-rengasmerkinnän korkeimmalla A-luokituksella renkaan ensiluokkaisesta suorituskyvystä märillä teillä. Rengas pysähtyy nopeammin ja takaa paremman pidon tiellä NanoPro-Tech ™-teknologian ansiosta: paremman pidon tiellä NanoPro-Tech ™-teknologian avulla: ainutlaatuisen Bridgestone-tekniikan ansiosta renkaassa on ajopintaan pureutuvia hiukkasia ja silikapinnoite, jotka parantavat renkaan märkäpitoa.*

Tässä kuvassa selitetään, että Blizzak LM005 DriveGuard -renkaassa on kaksi erityyppistä lamellia (2D ja 3D), jotka pureutuvat lumi- ja jääkerrosten läpi.

Ainutlaatuinen lamellien muotoilu

Lyhentävät jarrutusmatkaa talvisilla teillä

Jarrutus on tärkeä osa turvallisuutta talviajossa, ja oikeanlaisilla lamelleilla — kulutuspinnan pienet leikkaukset— varustetuilla renkailla on iso merkitys. Blizzak LM005 DriveGuard -kulutuspinta koostuu useista 2D- ja 3D-lamelleista, jotka lisäävät kosketuspintaa tien kanssa ja pureutuvat lumi- ja jääkerrosten läpi maksimoiden hallintaa.

Oikeudellinen huomautus

1 Testit suoritti TÜV SÜD Bridgestonen pyynnöstä loka-marraskuussa 2018. Kuiva- ja märkätestit tehtiin ATP Papenburgin tiloissa (Saksa), melu-, mukavuus- ja laboratoriotestit tehtiin TÜV SÜD Product Servicen tiloissa (Saksa), ja lumi- ja jäätestit tehtiin ARCTIC FALLSin tiloissa (Ruotsi) VW Golf VII -autolla rengaskoolla 195/65 R15. Blizzak LM005 verrattuna pääkilpailijoiden suorituskykyihin samassa segmentissä: Continental WinterContact TS860, Michelin Alpin 6, Goodyear UltraGrip 9, Pirelli Cinturato Winter. Liiteraportti nro [713139853-03].