This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Löydä koko valikoima

Täyttä hallintaa myös sateisina päivinä

Turanza on premium-luokan kesärengas, joka tarjoaa kuljettajille luotettavaa ja hallittua ajamista sekä märissä että kuivissa tieolosuhteissa.

Hallintaa matkallesi koko talven

Blizzak-talvirengasmallisto sopii leutoihin, maltillisiin ja pohjoisen ankariin talviolosuhteisiin. Luotettava Blizzak jatkaa matkaasi Suomen vaihtelevassa talvisäässä.

Hallintaa matkallesi säällä kuin säällä

Weather Control on premium-luokan kesärengas, jonka ensiluokkainen suorituskyky ja mukavuus säilyvät myös alkukevään ja loppusyksyn kylmissä säissä.

Täyttä hallintaa varmasti, dynaamisesti, tehokkaasti

Bridgestone Potenza-renkaat on suunniteltu huippusuorituskykyisiin autoihin. Ne takaavat maksimaalisen vakauden kaarreajossa ja suoralla tiellä sekä jarrutuksen kuivalla.

Täyttä hallintaa kaikissa maastoissa

Dueler-valikoiman maantie- ja maastorenkaat ovat valmiita kaikkiin olosuhteisiin. Vankan malliston optimoidut ominaisuudet takaavat turvallisuuden haastavissa maastoissa ja sääolosuhteissa.

Luokkansa paras polttoainetehokkuus ja märkäpito

Ecopia säästää polttoainetta vaikuttamatta suorituskykyyn. Erittäin alhainen vierintävastus tekee ajoneuvosta polttoainetehokkaamman ja takaa miellyttävän ajokokemuksen.

Täyttä hallintaa, vie yritystäsi eteenpäin.

Duravis on järkevä valinta tavara- ja pakettiautoihin. Alenna kuluja, maksimoi tehokkuutta ja aja samoilla renkailla ympäri vuoden.

Talvirenkaat äärimmäisiin olosuhteisiin

General Use -renkaat tarjoavat tasapainon vakauden ja mukavuuden välillä. Ne takaavat luotettavan suorituskyvyn, korkeat kilometrimäärät ja hiljaisen ajomatkan.