Moottoripyörän renkaat

Tutustu koko valikoimaan

Kuvassa motoristeja Bridgestone-renkailla varustettujen pyöriensä vieressä auringon laskiessa.
Kilpapyörät
Erinomainen suorituskyky radalla
Maailmanluokan kilparenkaat, joissa on käytetty viimeisimpiä teknologisia edistysaskeleita. Erinomainen pito ja käsiteltävyys radalla.
Sport
Erinomainen pito radalla ja tiellä
Koe urheilullisen moottoripyöräsi potentiaali Bridgestonen avulla. Näiden erikoisrenkaiden vahvuudet ovat pito, suorituskyky märällä ja kulumiskestävyys.
Touring
Mukava ja kestävä
Vahvista itsevarmuuttasi tiellä Bridgestonen touring-renkailla. Ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn märällä, käsiteltävyyden ja pitkän käyttöiän.
Skootteri
Ihanteellinen valinta kaupunkiajoon
Kruisaile luottavaisena kaupungilla Bridgestonen skootterin renkailla. Ne ovat ihanteelliset kaupunkiajoon, luotettavat ja kestävät.
Custom
Räätälöidyt moottoripyörän renkaat
Bridgestonen custom-renkaat vastaavat minkä tahansa moottoripyörän vaatimuksiin, olipa sitten kyseessä erinomainen kilometrisuorite, käsiteltävyys tai vaikka mukavuus.
Adventure
Kestävää suorituskykyä tiellä ja maastossa
Ajatpa sitten tuhansia kilometrejä tiellä tai tutkit tuntemattomia maastoja, Bridgestonen Adventure-valikoiman renkaat sopivat kaikille matkoillesi.
Off Road
Monipuoliset renkaat vaihteleviin maastoihin
Bridgestonen off road -renkaiden suorituskyky, monipuolisuus ja huipputeknologiat auttavat sinua valloittamaan kaikenlaiset maastot.

Löydä jälleenmyyjä

Etsi jälleenmyyjiä postinumerolla tai kaupungilla