Rengasteknologiat

Bridgestonen maatalousrenkaat

Bridgestonen renkaiden avulla voit laajentaa renkaiden suorituskyvyn rajoja.

STANDARDIEN YHDENMUKAISTAMINEN

Euroopan rengas- ja vannetekninen järjestö (ETRTO) yhdenmukaistaa renkaiden teknisiä standardeja ja mahdollistaa niiden vaihdettavuuden. Traktorien renkaat ovat perinteisesti kehittyneet samaa tahtia kuin uudet traktorisukupolvet. Suuremman kantavuuden ja pidon aikaansaamiseksi renkaan poikkileikkausta on ensin suurennettu. Siksi sarjat ovat vähitellen monipuolistuneet 85-sarjasta extra large -sarjaan. Kun rengasosaa ei kuitenkaan enää voitu suurentaa entisestään, IF- ja VF-tekniikat mahdollistivat suuremman kantavuuden, paremman vetotehokkuuden ja myös paremman maaperän säilymisen. IF- ja VF-renkaissa jalanjälki ei kasva leveydeltään vaan pituudeltaan. Näiden teknisten standardien lisäksi kukin rengasvalmistaja tuo mukanaan asiantuntemuksensa renkaan suorituskyvyn parantamiseksi renkaan sisäisten ja ulkoisten komponenttien avulla. Tutustutaan kaikkiin Bridgestonen ehdottamiin rengasteknologioihin, joilla renkaiden suorituskyvyn rajoja voidaan laajentaa.

Traktorin renkaiden teknologiat

VF-rengasteknologian edut.

VT-TRACTORin VF-tekniikka

Very High Flexion Tyre, VF kuvaa ilmarenkaan rakennetta, jossa rungon taipuma on suurempi kuin vastaavassa tavallisessa renkaassa. Näin saadaan aikaan suurempi taipumiskapasiteetti kuin vastaavassa vakiorenkaassa, mikä suurentaa renkaan jalanjälkeä. Se lisää myös kantavuutta jopa 40 prosentilla. Pellolla IF-rengas toimii alhaisemmalla täyttöasteella, mikä vähentää maaperän tiivistymistä ja tuottaa siten suuremman sadon. Maantiellä IF-rengas kantaa suurempia kuormia, mikä tarkoittaa vähemmän kuljetusjaksoja tiellä. Säästät aikaa ja pienennät käyttökustannuksia.
Tutustu Bridgestonen VF-rengasteknologioihin
NRO-merkintä renkaassa.

VT-TRACTOR-renkaiden kapeat vanteet (NRO)

NRO-merkintä sallii kapeamman vanteen kuin ETRTO-standardit tavallisesti sallivat joko IF- tai VF-renkaille samassa koossa. Sillä vältetään vanteen järjestelmällinen vaihtaminen VF-tekniikan hyödyntämiseksi. Bridgestonen NRO-merkityissä renkaissa on kaksi uniikkia kuvassa näkyvää kylkimerkintää.

VT-COMBINE-rengasteknologia

VT-COMBINE suuri kantavuus.

IF CFO ja VF CFO VT-COMBINE-korjuukoneen renkailla

Bridgestone IF CFO -eturenkaiden ja Bridgestone VF CFO -takarenkaiden yhdistelmä tarjoaa tavanomaisiin renkaisiin verrattuna suuremman kuormituksen tai alhaisemman täyttöasteen samalla kuormituksella. Bridgestone VT-COMBINE, vaihtelevan peltokäytön (CFO) korkea kuormitus merkitsee huomattavaa tuottavuuden kasvua. VT-COMBINE-renkaat on suunniteltu kantamaan suurempia kuormia kuin vastaavat vakiorenkaat. Erityisesti vaihtelevat peltotoiminnot mahdollistavat toistuvasti korkeamman kuormituksen, kun leikkuualusta on nostettu tai kun esimerkiksi viljasäiliö on täynnä, jopa 86 % kuormituslisä tietyissä olosuhteissa.
Katso VT-COMBINE-teknologiavideo

Erinomainen kulutuksen ja vaurioiden kestävyys

Parempi kulumisen ja vaurioiden kestävyys.

Ylivoimainen kumiseos kaikissa Bridgestonen renkaissa

Bridgestonen maatalousrenkaat on valmistettu kulutusta kestävästä kumiseoksesta, joka sisältää kasviöljyjä. Kaikkien Bridgestonen maatalousrenkaiden uusin seossekoitus on valmistettu osittain kasviöljyistä, jotka korvaavat osan petrolipohjaisesta öljystä. Tämä Bridgestonen maatalousrenkaiden uuden sukupolven kulutuspintasekoite tarjoaa vielä paremman kulumisen ja vaurioiden kestävyyden kuin Bridgestonen edellinen sukupolvi.

Jalkaosan teknologia

Suurempi taipuminen matalassa paineessa.

Jalkaosan S-Line -muotoilu

Bridgestonen ainutlaatuinen ja vankka jalkaosan S-LINE-profiili takaa kestävyyden ääriolosuhteissa, sillä se taipuu hyvin pienemmällä paineella maaperän tiivistymisen vähentämiseksi, mutta myös suurilla ja jatkuvasti muuttuvilla kuormituksilla.

Löydä jälleenmyyjä

Etsi jälleenmyyjiä postinumerolla tai kaupungilla

Ilmakuva suuresta maatilasta.