marraskuuta järjestettävä EIMA on ihanteellinen tilaisuus esitellä Bridgestonen ja Firestonen maatalousrenkaita yleisesti sekä paljastaa uusin rengas, Bridgestone VX-TRACTOR.

Bridgestone-brändin alla vuonna 2014 markkinoille tuodut maataloussegmentin premiumrenkaat tunnetaan tuottavuudestaan ja tehokkuudestaan sekä vähäisestä maaperän tiivistymisestä. Erinomainen pito, innovatiivinen ripamalli, hyvä kulumiskestävyys ja öljyn korvaaminen vastuullisilla kasviöljyillä renkaan kumiseoksessa ovat nostaneet rimaa maatalousrenkaisiin kohdistuvissa vaatimuksissa.

Bridgestonen valikoiman uusin tulokas ja messuosaston (halli 36, osasto C9) vetonaula Bridgestone VX-TRACTOR ei tee tähän poikkeusta. ”Bridgestonen VX-TRACTOR-renkaat tarjoavat parasta suorituskykyä niin pelloilla kuin maanteillä. Renkaassa yhdistyvät suuri kantavuus sekä loistava pito ja kestävyys”, sanoo Bridgestone EMEAn maatalousrenkaiden myyntijohtaja Mark Sanders.

Suorituskykyinen VX-TRACTOR on suunniteltu Bridgestonen Euroopan T&K-keskuksessa Roomassa, ja renkaat valmistetaan Bridgestonen Espanjan tehtaalla. Luja runko ja pitkät, syvät rivat takaavat poikkeuksellisen hyvän pidon ja erittäin pitkän käyttöiän. Renkaat tulivat myyntiin lokakuussa 2018.

VX-TRACTOR on vain yksi Bridgestonen osastolla esiteltävistä renkaista. Esillä ovat myös:


  • Bridgestone VT-TRACTOR: Auttaa maanviljelijöitä tehostamaan sadonkorjuuta ja suojelemaan maaperää – eli elinkeinoaan. Renkaassa käytetty VF-teknologia vähentää maaperän tiivistymistä, mikä tarkoittaa parempia satoja, nopeampaa työskentelyä ja raskaampia kuormia. Lisäksi polttoaineen kulutus on vain 36 litraa 50 hehtaarilla.¹
  • Bridgestone VT-COMBINE: IF CFO (Cyclic Field Operations) -teknologiaa eturenkaissa ja VF CFO -teknologiaa takarenkaissa hyödyntävät VT-COMBINE-renkaat parantavat tuottavuutta ja vähentävät maaperän tiivistymistä. Niiden jalkaosan S-Line-profiili takaa suuren kantavuuden ja erinomaisen kestävyyden vaativissakin olosuhteissa.

Myös Firestone on näkyvästi esillä Bridgestonen osastolla. Brändi on yhdistetty maatalousrenkaiden markkinoilla lujuuteen ja luotettavuuteen jo yli sadan vuoden ajan. Firestone kehittää ratkaisuja, jotka parantavat maanviljelijöiden työskentelyn tehokkuutta ja vastuullisuutta. Firestonen erittäin laadukkaat ja luotettavat maatalousrenkaat vastaavat lähes kaikkiin Euroopan traktorimarkkinoiden tarpeisiin. Näytteillä ovat seuraavat lippulaivatuotteet:


  • Firestone Maxi Traction 65: Maxi Traction 65 -renkaan rivoissa on 23 prosenttia enemmän kumia kuin edeltävässä rengasmallissa, mikä takaa pidemmän käyttöiän ja erinomaisen suorituskyvyn renkaan koko elinkaaren ajan.² Firestonen patentoidun Dual Angle -ripateknologian ansiosta Maxi Traction 65 tarjoaa luotettavuutta sekä loistavan pidon ja vakauden myös viettävässä maastossa ja märissä olosuhteissa.
  • Firestone Performer 95: Ruiskutuksiin suunniteltu Performer 95 tarjoaa pitoa ja tehokkuutta sekä pienet käyttökustannukset. Kapea rengas estää kasvien ja juurien vahingoittumisen, ja sen vahva, teräsvyövahvisteinen runko takaa kestävyyden isoillakin kuormilla ja nopeuksilla. Erinomainen valinta tuottavuuden parantamiseksi.

Tule tutustumaan kaikkiin uutuuksiin Bridgestonen messuosastolle (halli 36, osasto C9)!


¹ Maaliskuussa 2014 suoritettujen sisäisten testien perusteella. Testit suoritettiin Bernburgissa Saksassa renkailla IF 600/70 R30 ja IF 710/70 R42 (rengaspaineet 1,2 ja 1,0 bar) ja VF 600/70 R30 ja VF 710/70 R42 (rengaspaineet 1,0 ja 0,8 bar) hyödyntäen tilavuuteen perustuvaa mittaustekniikkaa.
² Verrattuna edeltäjään koossa 650/65R38.

Bridgestonen messuosasto: halli 36, osasto C9