Usein kysyttyä

Yleinen

 • Ovatko Bridgestone ja Firestone sama yhtiö?

  Kyllä ovat. Bridgestone ja Firestone ovat eri tuotemerkit, mutta molempia hallinnoi Bridgestone-konserni ja molempia rengasmallistoja valmistaa Bridgestone Europe.

 • Tarvitseeko minun vaihtaa traktorini kaikki 4 rengasta vai voinko asentaa vain 2 (taka-akselille)?

  Jotta saat täyden hyödyn Bridgestonen VF-tekniikasta, suosittelemme Bridgestone VT-TRACTOR-renkaiden asennusta sekä etu- että taka-akselille. On kuitenkin mahdollista asentaa ne vain yhdelle akselille ja eron suorituskyvyssä pitäisi silti olla huomattavissa. Siinä tapauksessa suosittelemme varmistamaan alan ammattilaiselta, että etu- ja takarenkaiden nopeudet pysyvät tasapainossa.
  VF-renkaiden ja perinteisten tai IF-renkaiden asennus samalle akselille ei ole suositeltavaa.

 • Miksi Bridgestone VT-TRACTOR-renkaiden kantavuus on vakiorenkaita parempi samalla paineella?

  Bridgestone VT-TRACTOR-renkaat on tehty täysin eri tekniikalla kuin tavalliset maatalousrenkaat. Erittäin kestävät rungot, sivuseinämien huippualhainen pystyjäykkyys ja palteen uusi rakenne yhdessä takaavat Bridgestone VT-TRACTOR-renkaiden 40 % vakiorenkaita suuremman kantavuuden. Se tarkoittaa, että voit käytännössä vetää suurempia kuormia ja käsitellä suuremman alan lisäämättä painetta maaperälle. Se takaa maksimitehokkuuden ja -tuottavuuden sekä suojaa satoasi ja maaperääsi.

 • Traktorissani ei ole valtavasti hevosvoimia. Kannattaako silti asentaa Bridgestone VT-TRACTOR-renkaat?

  Kyllä. Vaikka prosenttiero suorituskyvyssä on tietysti suurempi isoilla ja voimakkailla traktoreilla, se ei tarkoita, etteivät pienemmät traktorit hyötyisi Bridgestonen VT-TRACTOR-renkaiden VF-tekniikasta. Ne parantavat kuitenkin mitattavasti pitoa, polttoainetaloutta ja maaperän suojaa. Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi tai Bridgestonen myyntikonttoriin, jos haluat lisätietoa ja kilpailukykyisen tarjouksen.

 • Miten käytän nopeus /paine -taulukkoa?

  Sinun ei tarvitse! Bridgestonen maatalousrenkaissa on markkinoiden edistyneintä VF-tekniikkaa (VF = Very High Flexion, erittäin joustava). Tämä ETRTO:n (European Tyre and Rim Technical Organisation) standardi antaa sinun viedä samaa kuormaa millä tahansa nopeudella (50 km/h asti). Tästä syystä ei rengaspainetta tarvitse vaihtaa pellolta tielle siirtyessä, eikä hyötykuormaa tarvitse pienentää. Se säästää merkittävästi aikaa ja vaivaa ajettaessa.

 • Onko Bridgestone VT-TRACTOR-rengas maaperälle ystävällisin maatalousrengas?

  Kyllä vaan. Sekä sisäiset että puolueettomat testit ovat osoittaneet Bridgestone VT-TRACTOR-renkaan VF-tekniikan (Very High Flexion) antavan loistavan pidon ja suorituskyvyn paljon pienemmillä rengaspaineilla. Se tarkoittaa painon jakautuvan paljon suuremmalle alalle, mikä lisää pitoa ja pienentää kontaktipainetta ja vähentää maan pakkautumista. Ja eron huomaa sadonkorjuuaikaan!

 • Mitä tarkoittaa NRO-merkintä renkaan kyljessä?

  NRO tarkoittaa Narrow Rim Option (kapean vanteen vaihtoehto). Tämä uusi standardi on vain Bridgestone VT-TRACTOR-renkaissa.
  Kun Bridgestone kehitti VF -tekniikkaa perinteisiin kokoihin, se kehitti mallista erikoisversion käytettäväksi eri kokoina kapeammilla vanteilla. Tämä antaa sinulle VF-renkaan hyödyn tarvitsematta vaihtaa vanteita, lisäten joustavuutta ja pienentäen investointikustannuksia. Täydet kokotiedot saatavilla olevista renkaista ja niiden vanteista ovat virallisessa tuote-esitteessä.

 • Mitä VT tarkoittaa?

  VT-TRACTOR on Bridgestonen maatalousrenkaiden lippulaivan pintakuvion nimi. V tarkoittaa ripakulmaa. T tarkoittaa hyvää pitoa (traction) ja Tractor viittaa juuri näiden kokojen käyttökohteeseen. Muita kokoja ja käyttökohteita lanseerataan tulevaisuudessa, esim. VT-Combine puimureille.

 • Miksi Bridgestone-renkaat?

  Bridgestone suunnittelee ja kehittää maanviljelyyn laaturenkaita, joissa loistava suorituskyky ja tehokkuus yhdistyvät teknologiaan, joka suojaa arvokkainta tuotantovälinettäsi: pintamaatasi. Bridgestonen VT-TRACTOR-renkaat on tehty toimimaan pienin painein, tarjoten loistavan pidon ja minimoiden samalla maan pakkautumisen. Se lisää tuottavuutta, nopeuttaa työtä, parantaa taloudellisuutta ja kasvattaa satoa. Toisin sanoen Bridgestone-renkaat ovat investointi, joka maksaa nopeasti itsensä takaisin!

 • Säästääkö Bridgestone VT-TRACTOR polttoainettani?

  Kyllä. Puolueettomat testit ovat osoittaneet, että Bridgestone VT-TRACTOR-renkaiden ylivoimainen pito säästää sinulta jopa 36 litraa/vrk tai yli 500 euroa 500 hehtaarilla verrattuna muihin laatutuotteisiin.

 • Säästääkö Bridgestone VT-TRACTOR aikaani?

  Varmasti. Puolueettomat testit ovat jo osoittaneet, että ylivoimaisella Bridgestone VT-TRACTOR-renkaiden pidolla ehdit työstää n. 0,9 hehtaaria enemmän päivässä verrattuna nykyisiin markkinajohtajiin. Bridgestone VT-TRACTOR-renkaiden suurempi hyötykuorma merkitsee myös esim. pidempiä ruiskun puomeja ja leveitä auroja, joilla voi käsitellä suuremman alan kerralla lisäten ajansäästöä ja vähentäen polttoaineen kulutusta sekä haittaa maaperälle.

Luokat