TIREMATICS RENKAIDEN SEURANTAAN

Ennakoivat rengashuoltoratkaisut, jotka pitävät yrityksesi liikkeessä.

Tässä kuvassa näkyy Bridgestone-renkaita käyttävä kuljetuskaluston ajoneuvo takaapäin.
Optimoi renkaan suorituskykyä
Maksimoi polttoainetehokkuutta
Alentaa rengaskuluja vaarantamatta turvallisuutta”

Hyödyt

Tämä kuvake symboloi ajoneuvoa, mikä tarkoittaa että Bridgestone Tirematics on hyödyllinen ajoneuvoille.

Ajoneuvot

Tirematics takaa optimaalisen polttoaineen kulutuksen, paremman jarrutustehokkuuden, ja se minimoi mahdollisten vikojen esiintymistä.
Tämä kuvake symboloi rengasta, eli Bridgestone Tirematicsin avulla kuljetuskalusto saavuttaa parhaan renkaiden suorituskyvyn.

Renkaat

Ylläpidä oikea rengaspaine kulumisominaisuuksien optimoimiseksi, kotelon kestävyyden parantamiseksi ja epätasaisen kulumisen vähentämiseksi.
Tämä kuvake symboloi euroa, mikä tarkoittaa että Bridgestone Tirematics on kustannustehokas ratkaisu kuljetuskalustoille.

Säästöt

Kun renkaissa ei ole tarpeeksi painetta, se lisää polttoaineen kulutusta ja vähentää renkaan käyttöikää. Tirematics auttaa sinua säästämään kustannuksia, maksimoimaan käytettävyysaikaa ja sujuvoittamaan toimintoja pienillä huoltotoimilla.

Miten se toimii

Tutustu, miten Tirematics voi tukea kuljetuskalustoasi.

Tämä esikatselukuva on videolle, jossa selitetään, miten Bridgestone Tirematics toimii.

Haluatko lisätietoja?

LATAA TIREMATICS-ESITE.

Miten se toimii

Tässä kuvassa näkyy Bridgestonen käyttäjä, joka asentaa Tirematicsin renkaaseen.

Asennus ja asetukset

Tirematics on helppokäyttöinen järjestelmä antureilla, jotka asennetaan ulkoisesti venttiileihin sekä langattomalla porttijärjestelmällä. Anturit lähettävät rengaspaine- ja lämpötilatiedot, ja ne linkitään oikeisiin ajoneuvoihin Tirematics-pilvessä FleetBridgellä tai Toolboxilla.
Tässä kuvassa näkyy Tirematics toimintatilassa ja Bridgestone-rengas, joka ajaa rengaspaineen valvontajärjestelmän läpi.

Toiminto

Aina kun ajoneuvo menee portin läpi, paine luetaan ja lähetetään Tirematics-pilveen. Tirematics-pilvi analysoi tulevat tiedot ja laukaisee hälytyksen heti, jos se on tarpeellista.
Tässä kuvassa näkyy käyttäjä, joka tarkistaa renkaan ilmanpaineen.

Toiminta

Hälytysten vastaanottajat määritetään etukäteen varmistaaksemme parhaan lopputuloksen, jos paineeseen liittyviä ongelmia ilmenee. Nämä hälytykset lähetetään Tirematics-pilvestä sähköpostilla tai tekstiviestillä, ja ne voidaan lähettää myös kuljettajalle.