Bandagin uudistunut brändi julkistettiin EMEAn alueella eurooppalaisten Bandag-pinnoittajien kokouksessa huhtikuussa 2017. Korkealaatuisten pinnoitettujen renkaiden tutkimukseen, kehitykseen ja valmistukseen erikoistunut, 10 vuotta Bridgestone-konserniin kuulunut Bandag® täyttää 60 vuotta. Built for Better yhtenäistää Bandag-brändin maailmanlaajuisesti ja asemoi pinnoitukset innovatiiviseksi, kestäväksi liiketoimintaratkaisuksi kaiken kokoisille kuljetusyrityksille.

Investoimme edelleen Bandag-liiketoimintaan vahvistaaksemme tarjontaamme – uuden sukupolven kumiseoksista ja Bridgestonen uusinta teknologiaa hyödyntävistä innovatiivisista pintamalleista kuljetusyrityksille räätälöityihin kattaviin kokonaisratkaisuihin”, sanoo Riccardo Cichi, Chief Sales Officer, Bridgestone EMEA. ”Kaikki perustuu laatuun, suorituskykyyn ja antamiimme takuisiin. Pinnoituksemme tarjoavat kuljetusyrityksille mahdollisuuden maksimoida renkaiden suorituskyky ja säästää kustannuksia. Uskomme, että pinnoitukset ovat yksinkertaisesti fiksuin valinta.”

Built for Better ‑kampanja on vahva osoitus Bandagin kansainvälisestä voimasta. Vuonna 1957 perustettu Bandag oli hyötyajoneuvonrenkaiden esivulkanointiin perustuvan pinnoitusprosessin edelläkävijä. Nykyisin se on edelleen globaali markkinajohtaja, jonka tarjoamat ratkaisut pitävät asiakkaat tien päällä mahdollisimman turvallisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti. Bandag-pinnoitukset auttavat kuljetusyrityksiä maksimoimaan rengasohjelmansa ja parantamaan kustannustehokkuuttaan yhä kilpailluimmilla markkinoilla.

Jokaisella brändillä on lupaus, ja meidän lupauksemme markkinoille on Built for Better (tehty paremmaksi). Se ei kuitenkaan tarkoita pelkästään pinnoituksiamme, vaan kattaa Bridgestone Partner Networkin koko ratkaisu- ja palvelutarjonnan”, Cichi jatkaa.

Kustannussäästöjen ja luotettavan suorituskyvyn lisäksi Bandag-pinnoitukset tarjoavat merkittäviä ympäristöhyötyjä. Uuden renkaan valmistamiseen kuluu 83 litraa öljyä, mutta Bandag-pinnoituksen valmistamiseen ainoastaan 26 litraa¹. Bandag on 60-vuotisen taipaleensa aikana pelastanut arviolta 300 miljoonaa rengasta joutumasta romukasaan ja säästänyt jopa 15 miljardia litraa öljyä.

Maailman suurimmat kuljetusyritykset tuntevat pinnoittamisen hyödyt, ja monille Bandag on ensiluokkaisten pinnoitusten luottotoimittaja. Bandagilla on yli 650 franchise-pinnoittajaa, jotka toimivat kuudella mantereella.

Bandagilla on yli 100 itsenäisen franchise-pinnoittajan muodostama, koko Euroopan kattava vahva verkosto, eli jokaisen kuljetusyrityksen lähistöltä löytyy Bandag-ammattilainen. Olemme investoineet voimakkaasti tuotantoomme ja valmistusteknologiaamme sekä rengasrunkojen ja tuotannon hallintajärjestelmäämme (BASys) varmistaaksemme prosessien kokonaisvaltaisen valvonnan ja taatusti alhaisemmat kokonaiskustannukset”, Cichi toteaa lopuksi.

Lue lisää Bandagin tarjoamista paremmista liiketoimintaratkaisuista ja Built for Better ‑kampanjasta osoitteessa www.bandag.eu


¹Kun pinnoitetaan koon 315/80R22.5 rengas tavanomaisella vetävän akselin pintamallilla