Toisin kuin joidenkin suorien kilpailijoiden renkaat, Daytonin ohjaavan ja vetävän akselin sekä perävaunun renkaat ovat pinnoituskelpoisia, eli ne tarjoavat pidemmän päälle vieläkin parempaa vastinetta rahalle.

Eurooppalaista laatua

Dayton-renkaat valmistetaan Euroopassa ja niiden taustalla on maailman suurimman rengasvalmistajan Bridgestonen kokemus ja asiantuntemus. Ne tarjoavat tasaista laatua, jota kuljetusalalla tarvitaan, jotta työt tulevat tehdyksi turvallisesti ja tehokkaasti. Tätä tarkoitetaan tarvittavalla suorituskyvyllä.

Hyvä hinta-laatusuhde

Asiakkaat voivat luottaa siihen, että uuden Dayton-kuorma-auton rengasvalikoiman hinnat ovat kohdallaan. Hyödyntämällä Bridgestonen edistyksellisiä tuotantotekniikoita ja kokeneen rengasvalmistajan logistisia valmiuksia Daytonin tuotantokustannukset pystytään pitämään riittävän alhaisina. Niinpä Dayton tarjoaa eurooppalaista laatua hintaan, joka on samaa tasoa monien tuontirenkaiden kanssa. Dayton -kuorma-auton renkailla on kuitenkin yksi tärkeä erottava tekijä muihin edullisiin rengasvaihtoehtoihin verrattuna: ne ovat pinnoituskelpoisia, mikä lisää rengasrungon arvoa ja pidentää renkaan käyttöikää.

Bridgestone Partner -verkostolta yksinoikeudella

Lisäbonuksena Daytonin asiakkaat pääsevät hyödyntämään itsenäiseen Bridgestone Partner ‑verkostoon kuuluvien, Dayton-kuorma-autonrenkaita Euroopassa yksinoikeudella myyvien jälleenmyyjien osaamista ja asiantuntemusta.

Valikoima

Daytonin valikoimaan kuuluu kolme kuorma-autosegmentille tarkoitettua rengasta: ohjaavan akselin D500S, vetävän akselin D600D ja perävaunun akselin D400T. Kaikki kolme tarjoavat hintatietoisille asiakkaille tarvittavan suorituskyvyn.

Ohjaavan akselin D500S

Dayton D500S pitää kuljetusyritysten kaluston ajossa ja toiminnan kannattavana. Kuljettajat arvostavat ohjautuvuutta parantavaa ja hiljaista pintakuviota. Renkaan kivenpoistajat ja epätasaisen kulumisen kesto lisäävät renkaan käyttöikää. Lisäksi renkaan laadukas runko soveltuu pinnoitukseen. 

Vetävän akselin D600D

Dayton D600D-rengas on suunniteltu käyttäytymään hyvin märissä olosuhteissa, antamaan pitoa silloin kun sitä eniten tarvitaan sekä tarjoamaan turvallisuutta ja ajomukavuutta kaikissa olosuhteissa. M+S- ja lumihiutalesymboli takaavat hyvän suorituskyvyn ympäri vuoden, myös lumella. Rengasrungot on rakennettu niin kestäviksi että ne soveltuvat pinnoitukseen.

Perävaunun akselin D400T

Kunnon laatua oikeaan hintaan. Perävaunuihin tarkoitettu Dayton D400T ‑rengas on suunniteltu päihittämään kilpailijat tässä segmentissä. Tämä vapaasti pyörivien akselien rengas täyttää kestävälle suorituskyvylle asetetut vaatimukset: sillä on hyvä epätasaisen kulumisen kesto ja se soveltuu pinnoitettavaksi. 

Dayton D500S- ja D600D-renkaita on saatavilla kokoina 315/80 R22.5, 295/80 R22.5 ja 315/70 R22.5. Perävaunun rengas D400T on tarjolla kokona 385/65 R22.5 eli valikoima kattaa yleisimmät kuorma-auton rengaskoot.

Lisätietoja osoitteesta www.dayton.eu