Muutos kertoo Bridgestonen premium-asemasta ja sitoutumisesta kuljetusyritysten tukemiseen tarjoamalla niille kokonaisvaltaista Total Tyre Care ‑palvelua niiden käyttökustannusten alentamiseksi. Yksi ohjelman kolmesta keskeisestä osasta ovat ensiluokkaiset Total Tyre Services -rengaspalvelut, joiden takana on Bridgestonen rengasasiantuntijoiden kanssa yhteistyötä tekevä pätevien ammattilaisten Bridgestone Partner -verkosto.

Bridgestonen uusi malli kiinnostaa jälleenmyyjiä, kuten Andy Christmas, Managing Director, Lodge Tyre Co, UK, selittää: ”Tiivis yhteistyö Bridgestonen kanssa tietää hyvää liiketoiminnallemme. Bridgestone on uhrannut paljon aikaa ja resursseja konsultointiin ja kumppanuuteen perustuvan suhteen rakentamiseen yhteisiin kuljetusyritysasiakkaisiimme, ja meistä on hienoa olla keskeinen osa sen palveluverkostoa virallisena Bridgestone Partnerina.”

Bridgestone Partner ‑palveluverkosto on kuljetusyrityksille tarjottavan Total Tyre Care ‑palvelun kulmakivi. Yhdistämällä kapasiteettinsa ja osaamisensa Bridgestone ja ammattitaitoiset Bridgestone Partner ‑jälleenmyyjät pystyvät tarjoamaan tarvittavat tuotteet ja palvelut kuljetusyritysten käyttökustannusten alentamiseksi.

Steven De Bock, Director Truck & Bus, Commercial Business Unit, Bridgestone Europe, kommentoi: ”Asiakkaiden vaatimukset muuttuvat jatkuvasti heidän pyrkiessään herkeämättä alentamaan rengaskustannuksiaan osana kokonaiskustannuksiaan. Vastaamme haasteeseen Bridgestonen Total Tyre Care ‑strategian mukaisella palveluverkostolla.”

”Bridgestone-brändin laatu ja imago ovat yksi vahvimpia valttejamme. Siksi meistä tuntui loogiselta tuoda uudistettu Truck Point ‑verkostomme yhteisen, loppukäyttäjiemme välittömästi tunnistaman palvelukonseptin alle.”

Bridgestone on viime aikoina investoinut voimakkaasti vahvemmin konsultointiin perustuvan mallin kehittämiseen suhteissaan kuljetusyrityksiin. Se ei tyydy pelkästään toimittamaan uusia renkaita kilpailukykyiseen hintaan, vaan se tarjoaa kokonaisvaltaista rengasasiantuntemusta ja -palveluja, jotka alentavat kustannuksia renkaan koko elinkaaren ajan. Vaikka renkaiden osuus kuljetusyritysten käyttökustannuksista onkin pieni (2-4%), renkaat voivat vaikuttaa tuntuvasti muihin merkittäviin kulueriin esimerkiksi vähentämällä  polttoaineen kulutusta ja lyhentämällä ajoneuvojen seisonta-aikoja

Uusi Bridgestone Partner ‑verkosto, jonka laatua arvioidaan laajalti puolueettomasti, ottaa nyt keskeisen roolin Total Tyre Care ‑palvelupaketin tarjoamisessa. Oman vahvan lisänsä kokonaisuuteen tuo Bandag – Euroopan laajuinen paikallisten pinnoittajien verkosto, joka toimittaa pinnoitukset ennätysajassa.