Bridgestone Europe, maailman suurimman renkaiden ja kumituotteiden valmistajan Euroopan-divisioona, lanseeraa tällä viikolla uuden raskaisiin renkaisiin keskittyvän verkkosivuston. Sivusto tarjoaa kattavaa, helposti löytyvää tietoa hyötyajoneuvojen rengasvalikoimasta alkaen kuorma-autojen ja bussien renkaista aina maatalous- ja off-the-road-renkaisiin. Uuden sivuston Tyre Finder työkalu auttaa sivustolla kävijöitä löytämään tarkoitukseensa sopivan renkaan.
Uusi sivusto tarjoaa kattavien tuotetietojen lisäksi täydellisen käyttäjäkokemuksen. Navigointiratkaisut varmistavat sivuston miellyttävän, helpon ja ennen kaikkea tarkoituksenmukaisen käytön. Sivustoa voi jo nyt käyttää myös tablettitietokoneilla, ja lähitulevaisuudessa se optimoidaan kaikille mobiililaitteille.

Käyttäjät löytävät sivustolta tietoa kaikista hyötyajoneuvojen renkaista, mm. ECOPIA-huipputuotevalikoimasta, monikäyttöisten paikallisajoon tarkoitettujen renkaiden uudesta sukupolvesta, Bridgestonen ensimmäisistä premiumluokan maatalousrenkaista sekä laajasta ja maineikkaasta off-the-road-rengasvalikoimasta.

Emme tyytyneet pelkkiin tuotekuvauksiin, vaan tarjoamme sivustolla kiinnostavaa tietoa renkaiden valmistuksessa käytetyistä teknologioista ja prosesseista ja niiden eduista loppukäyttäjille.

”Kuuntelimme asiakkaiden palautetta ja kehitimme sen pohjalta uuden helppokäyttöisen Tyre Finder -työkalun, joka vastaa asiakkaiden nykyvaatimuksiin”, toteaa Harald Van Ooteghem, Senior Manager Marketing Planning, Bridgestone Europe. 

Sivuston tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus löytää oikea Bridgestone-rengas käyttäen eri reittejä. Tyre Finder -hakutyökalu tarjoaa asiantuntevaa ohjausta ja apua riippumatta siitä, hakeeko sivustolla kävijä tiettyä rengasmallia tai -kokoa vai tiettyyn ajoneuvoon tai käyttötarkoitukseen sopivaa rengasta. Sama pätee materiaaliosioon, joka sisältää runsaasti ladattavaa rengas- ja oheistietoa eri formaateissa.

Sivusto on tällä hetkellä tarjolla seuraavilla kielillä: englanti, espanja, italia, puola, ranska ja saksa. Muita kieliversioita on tulossa lähikuukausina. Bridgestone Europe haluaa saavuttaa kaikki sidosryhmät loppukäyttäjistä ja rengasammattilaisista jälleenmyyjiin kaikkialla Euroopassa.

Lisätietoja saa itse sivustolta osoitteessa: www.bridgestone.co.uk.