Bridgestone esittelee Reifen Essen messujen kaksikerroksisella 550 m2:n osastollaan koko tuotevalikoimansa, mukaan lukien tytäryhtiöiden brändit Firestone, Bandag ja Protread. Kohokohtia ovat uudet kuorma- ja linja-autonrenkaat, kuten kaupunkiajoon tarkoitettu järeä kaikkien akseleiden rengas Bridgestone U-AP 001 ja uuden sukupolven Firestone FS422 rengas ohjaaville akseleille, FD622-rengas vetäville akseleille ja FT522-rengas perävaunun akseleille. Esillä ovat myös uudet Bandag-tuotteet, kuten polttoainetaloudelliset FuelTech® M749 ja FuelTech R109 sekä paikallisajoon tarkoitettu vetävän akselin BDR-HT4.

Eniten huomiota on kuitenkin jo nyt herättänyt Bridgestonen markkinoille tuoma ensimmäinen premiumluokan maatalousrengas VT-TRACTOR, joka esitellään ensi kertaa Essenissä. Yhdessä maatalousrengasmarkkinoiden johtaviin nimiin kuuluvan Firestonen kanssa Bridgestone aikoo nostaa riman vieläkin korkeammalle tällä kilpaillulla rengassegmentillä tarjoamalla renkaita, joissa yhdistyvät sekä maaperän suojelu että tehokkuus. Bridgestone VT-TRACTOR täydentää Firestonen uusien maatalousrenkaiden valikoimaa eli riviviljelyyn tarkoitettuja Performer- ja puimureihin tarkoitettuja Maxi Traction renkaita.

Bridgestonen innovatiivisuus menee kuitenkin paljon pelkkää rengasta pidemmälle. Siksi messuilla esitellään myös Bridgestonen ainutlaatuinen järjestelmäpaketti, johon kuuluu rengaspaineiden valvontajärjestelmä TPMS ja uusin versio Bridgestonen ToolBox-sovelluksesta, jonka tarkoituksena on antaa kuljetusyrityksille selkeä ja ajantasainen kuva renkaiden kunnosta.