Bridgestone tuo markkinoille uuden, kuorma-auton ohjaaville akseleille tarkoitetun R249II EVO Ecopia ‑renkaan, jolla voi ajaa entistä pidempään entistä alhaisemmilla kilometrikustannuksilla*.

R249II EVO Ecopia ‑rengas on saatavilla kokona 315/60R22.5. Renkaan epätasainen kuluminen on minimoitu, mikä parantaa merkittävästi kilometritulosta* ja alentaa samalla vierintävastusta pienentäen siten kuljetusyritysten polttoaineenkulutusta.

Parempi kilometritulos

Uudet teknologiat jakavat renkaaseen kohdistuvat kiihdytys- ja jarrutusvoimat tasaisesti ja vähentävät siten merkittävästi epätasaista kulumista. Optimoitu runkolinja ja vyörakenteen jäykkyys vähentävät olka-alueelle kohdistuvaa rasitusta. Näin renkaan käyttöikä pitenee ja kilometritulos kasvaa tuntuvasti.

Huipputekniikkaa edustavat, sisäistä kitkaa vähentävät NanoPro-Tech-seokset pienentävät pintaseoksen energiahukkaa renkaan pyöriessä. Siksi R249II EVO Ecopia on poikkeuksellisen kilometrituloksensa ja kestävyytensä ansiosta ehdoton ratkaisu polttoainetaloudelliseen ajoon.

Suurempi kantavuus

Kuten muutkin innovatiivisen EVO-sarjan renkaat, myös R249II EVO Ecopia on varustettu Turn-in-Ply-teknologialla, joka tekee renkaan jalkaosasta vahvemman ja joustavamman, jolloin renkaan kantavuus kasvaa.

”Kuljetusyritykset tarvitsevat renkaan, joka paitsi kestää pitkään myös minimoi polttoaineen kulutuksen. R249II EVO Ecopia on vastaus juuri tähän tarpeeseen”, sanoo Harald Van Ooteghem, Senior Manager, Commercial Marketing Planning, Bridgestone Europe.

R249II EVO Ecopia ‑rengas on nyt saatavilla kokona 315/60R22.5 sekä jälki- että ensiasennusmarkkinoilla.

(*) perustuu sisäisiin laskelmiin ja Espanjassa, Ranskassa ja Alankomaissa vuonna 2012 tehtyihin kenttätesteihin 

Related Tyres