FUELCARE POLTTOAINEKULUJEN HALLINTAAN

Fuelcare alentaa polttoainekuluja, CO2-päästöjä ja kokonaiskuluja.

Tässä kuvassa näkyy moottoritiellä ajava kuorma-auto, joka käyttää FuelCarea, Bridgestonen polttoaineen hallintatyökalua.
Lue, kuinka rengaskäytäntösi vaikuttaa polttoaineen kulutukseen
Löydä sopiva tasapaino rengas- ja polttoainekulujen välillä
Alenna polttoainelaskua, kokonaiskuluja ja CO2-päästöjä 10 %:lla

Mitä Fuelcare voi tehdä sinulle

Tässä kuvassa näkyy FuelCare-tabletti ja -simulaattori.

Renkaasi kokonaiskustannukset

Kuljetuskalustot käyttävät jopa 20 kertaa enemmän polttoaineeseen kuin renkaisiin. Mutta renkailla on huomattava vaikutus polttoainekuluihin. Fuelcare näyttää avoimesti, miten renkaasi vaikuttavat kalustosi polttoainekulutukseen ja miten voit maksimoida säästöjä.
Tässä kuvaa näkyy Duravis R002 ja Ecopia H002 -renkaat.

Oikea valinta toiminnoillesi

Lyhyet matkat seututeillä useilla toimituksilla tai kansainväliset kaukomatkat - luokkansa parhaat renkaamme säästävät polttoainetta vaikuttamatta kilometrimääriin ja turvallisuuteen. Fuelcare määrittää ajomalliin ja -toimintoihin perustuvan ratkaisun kaikille ajoneuvoille.
Tässä kuvassa näkyy kuorma-auto moottoritien huoltoasemalla auringonlasku taustalla.

Valvo polttoainesäästöjä

Fuelcare ennakoi, valvoo ja määrittää telematiikalla ja toimintatiedoilla tavoittelemasi polttoaine- ja CO2-säästöt. Nopeus, kiihdytys ja mäkiajo ovat tekijöitä, jotka työkalu ottaa huomioon määrittäessään mahdolliset renkaaseen liittyvät säästöt.
Tässä kuvassa on lähikuva renkaidesi suorituskyvyn valvonnan, ylläpitämisen ja hallinnoimisen aspekteista.

Ennakoiva rengashuolto

Ennakoiva huolto on olennaista renkaan polttoainesäästökapasiteettien säilyttämiseksi. Bridgestonen 2 100 kumppanin huoltoverkosto ja Tirematics-ratkaisut tarjoavat kattavan rengashuollon renkaidesi erinomaisen suorituskyvyn ylläpitämiseksi.
Webfleet -Tässä kuvassa näkyy kuljetuskaluston johtaja työpöytänsä takana, joka katsoo Webfleet Solutions -tietoja

Kasvata lisäarvoa

Rengashallintaratkaisujen lisäratkaisu Fuelcare tarjoaa mahdollisuuksia suurempiin säästöihin parantamalla ajokäyttäytymistä, reititystä ja automatisoitua polttoaineseurantaa WEBFLEETillä. All-in-one-ratkaisumme tarjoaa maksimaalisen tuoton varoistasi ja äärimmäistä mukavuutta.