Ympäristösuorituskyvyn saavutus, Ecopia on Bridgestonen taloudellisin kuorma-autorengas. Yhdessä Bandag FuelTech® - pinnoitettujen kanssa auttaa tämä renkaiden kokonaisratkaisu kalustosäästöjen maksimoinnissa maapallon rasitusta vähentäen.

Huolenpitoa ympäristöstä

Liikkuvuuden parissa toimivana yhtiönä Bridgestone tekee työtä CO2-päästöjen vähentämiseksi ja luonnonsuojelun edistämiseksi. Bridgestone-konsernin tavoitteena on vähentää hankinnan, tuotteiden, logistiikan, myynnin ja renkaan kierrätyksen hiilidioksidipäästöjä (toimipisteittäin mitattuna) 35 %(1) vuoteen 2020 mennessä keskittymällä parantamaan renkaan vierintätehokkuutta.

Osana näitä tavoitteita saamme ylpeinä esitellä uuden lippulaivamallistomme laadukkaita ohjaavia, vetäviä ja perävaunurenkaita maantiekuljetuksiin. Vallankumouksellinen ympäristösuorituskyky.

(1)Tilikauteen 2005 verrattuna

Polttoainesäästö

Jopa 5 %* pienempi polttoaineen kulutus aiempaan Ecopia-mallistoon verrattuna

Tutustu täysin uusiin ECOPIA H-STEER 001-, ECOPIA H-DRIVE 001- ja ECOPIA H-TRAILER 001 -renkaisiin. Ne ovat Bridgestonen kaikkien aikojen tehokkaimmat kuorma-autojen maantieajorenkaat, joiden ratkaisevasti pienempi vierintävastus säästää jopa 5 %* polttoainetta edellisestä Ecopia-mallistosta renkaan käyttöikää lyhentämättä. Lisäksi sen erinomainen pito ja jarrutusvaste märällä tiellä takaavat turvallisuuden entistäkin paremmin**.

Bridgestonen ainutlaatuinen NanoPro-Tech™ -materiaali pienentää dramaattisesti eri ainesosien välistä renkaan sisäistä kitkaa. Se pienentää energiahäviöitä ja siten myös vierintävastusta. Se taas merkitsee välittömästi jopa 5 %* polttoainesäästöjä, kuten laajat testit osoittavat.

Tekniikat

Rengastekniikka säästää polttoainetta ja antaa muita hyötyjä

Pienempi vierintävastus ja pidempi käyttöikä.

Bridgestonen ainutlaatuinen NanoPro-Tech™ -materiaali pienentää merkittävästi renkaan eri aineosien välistä sisäistä kitkaa.

Tämä pienentää pintamateriaalin energiahäviötä renkaan pyöriessä. Pienempi energiahäviö pienentää vierintävastusta, ja merkitsee pienempää polttoaineen kulutusta.

Vankka runko takaa pidemmän käyttöiän ja on parempi pinnoittaa.

Bridgestonen vallankumouksellisessa Waved Belt™ -tekniikassa 9 teräslankaa muodostavat aallon muotoisen nauhan. Se on kierretty renkaan kehälle muodostamaan ensimmäisen ja toisen vyökerroksen. Tämä vähentää painetta ja rasitusta teräsvyön reunoilla lisäten rungon vakautta ja kestävyyttä. Tämä tekniikka takaa renkaan kosketuksen tiehen säilyvän vakaana koko käyttöiän ajan ja ehkäisee rungon paisumista.

Pienempi vierintävastus ja entistä pidempi käyttöikä.

Bridgestonen Low Energy Pattern on suunniteltu nimenomaisesti hallitsemaan kuviolohkojen liikkeet tehokkaammin. Muoto muuttuu vähemmän, pinta kuluu vähemmän, ja imeytyvän energian väheneminen pienentää myös renkaan vierintävastusta.