Tämän päivän tärkeimpiä kuljetushaasteita

Bridgestone tekee jatkuvasti työtä leikatakseen kaukokuljetuksiesi kokonaiskustannuksia auttaen samalla vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja tukien ympäristönsuojelua. Sitoudumme päivä päivältä kaatamaan raja-aitoja, edistämään uusia teknologioita ja tutkimaan uusia kumiseosmateriaaleja parantaaksemme jatkuvasti ensiluokkaisia renkaitamme.


*Testi suoritettiin TÜV SÜD:in toimesta kesäkuussa 2018 ADAC:in testikeskusksessa Hockenheimissa (Saksassa). Bridgestone ECOPIA H-DRIVE 002 renkaita verrattiin Goodyear Fuelmax D, Continental Ecoplus HD3, Michelin X-Line Energy D2, Pirelli TH:01 315/70 R 22.5 koossa. Raportin numero: 713136052-7_1.

Uusi vallankumouksellinen Ecopia

ECOPIA H002, uuden sukupolven tinkimättömät pitkien matkojen kuorma-autojen renkaat, säästävät polttoainekulutusta, vähentävät hiilidioksidipäästöjä ja pitävät sinut liikkeessä haastavissakin sääolosuhteissa.

Ecopia H002 performance

ECOPIA H002 sai TÜV SÜD:n renkaan suorituskykymerkinnän tunnustuksena tuoteturvallisuudestaan ja -laadustaan. Tämä tunnustus koskee kutakin yksittäistä rengasta: ohjaus, veto ja perävaunu.

Tunnustettu markkinoilla yli 11 kalustossa, 137 ajoneuvossa ja yli 14 687 640 kilometrillä.*

*Perustuu sisäiseen kenttäarviointiin. Tila huhtikuussa 2018
*Perustuu VECTO-välineellä vetoauton ja perävaunun yhdistelmälle tehtyihin laskelmiin ECOPIA H002 315/70R22.5 -ohjaus- ja vetorenkailla ja 385/55R22.5 -perävaunurenkailla verrattuna samaan yksikköön samoissa olosuhteissa mutta varustettuna edellisen sukupolven ECOPIA H001 *renkailla. Huomaathan, että todelliset säästöt voivat vaihdella, sillä niihin vaikuttavat myös muut tekijät.
*Koko kalustoon heijastuvat taloudelliset säästöt ja hiilidioksidivähennykset, jotka perustuvat seuraaviin olettamuksiin: 150 vetoauton ja 150 perävaunun kokoinen kalusto, 130 000 vuosittainen kilometrimäärä kuorma-autoa kohden, dieselin hinta 1,2 €/l

“Meidän on sanottava, että olemme erittäin tyytyväisiä uusiin ECOPIA renkaisiin. Niiden ansiosta olemme saavuttaneet huomattaviasäästöjä polttoaineen kulutuksessa sekä pidemmän käyttöiän. Jatkuva käytettävyys talviolosuhteissa oli myös tärkeää. Aiomme nyt varustaa loputkin pitkän matkan kuorma-autot ECOPIA H002 -renkailla.”

Dawid Sachs, Technical Manager SACHS TRANS

“Olimme erityisen vaikuttuneita polttoainekulujen erinomaisesta vähennyksestä, millä ei ollut vaikutusta muihin tärkeisiin suorituskykyalueisiin. ECOPIA H002 -renkaat tarjosivat erinomaista pitoa hyvin erilaisissa ilmastollisissa olosuhteissa sekä erinomaista kestävyyttä ja ajokilometrejä.”

Jose Santos, Technical Director
PATINTER SA

PARAS NOUSUTEHO RINTEESSÄ

Kiihtyvyysaika (sekunneissa) 60 metrin matkalla pysähtyneestä tilasta 0°–7° rinteessä.

PARAS KÄYNNISTYS PYSÄHTYNEESTÄ TILASTA RINTEESSÄ

Kiihtyvyysaika (sekunneissa) pysähtyneestä tilasta 7° rinteessä enintään 15 metrin matkalla.

Ecopia H002 teknologiat

Innovatiivinen kuviosuunnittelu parantaa vierintävastusta ja märkäpitoa.* Optimoitu puristusjäykkyys vähentää muodonmuutosta ja energiakatoa. Suurempi tehokas kosketusalue optimoidulla vedenpoistolla parantaa märkäpitoa.

*Koskee renkaita H-STEER 002, H-DRIVE 002 ja H-TRAILER 002

Viimeisimmät kumiseosja sekoitusteknologiat mahdollistavat oikean tasapainon vierintävastuksen, märkäpidon ja kulumisen välillä.* NanoPro-TechTM -kumiseos nanotason valikoivilla reaktioilla ja uusilla rungon ja jalkaosan täyttömateriaaleilla vähentävät vierintävastusta. Runsaasti silikaa sisältävä kumiseos ja uudet sekoitusteknologiat ECOPIA H-DRIVE 002 -renkaalle tehostavat märkäpitoa koko renkaan eliniän ajan.

*Koskee renkaita H-STEER 002, H-DRIVE 002 ja H-TRAILER 002

Yksityiskohtaista optimointia erottuakseen joukosta:

  1. Suuri määrä täyden syvyyden rakoja zparantaa parantaa ja takaa turvallisen käytön ympäri vuoden.
  2. Kiven poistajat keskiurissa lisäävät rungon kestävyyttä.
  3. Ohut jalkaosa ja ohut renkaan reuna vähentävät renkaan painoa ja vierintävastusta.
  4. Leveämmät olka-alueen rivat parantavat pitoa ja vedenpoistoa keskeltä.
  5. Optimaalinen ripa-ura parantaa vedenpoistoa ja vähentää jarrutusetäisyyksiä märissä olosuhteissa.
  6. Suuri kulutuspinnan leveys ja optimoitu kulutuspinnan syvyys parantavat puristusjäykkyyttä ja pitoa kaarteissa alentaen vierintävastusta ja lisäten kilometrimääriä.