Kuorma- ja linja-auton renkaat

Tutustu koko valikoimaan

Tämä on kuva Bridgestonen kuorma-autonrenkaita käyttävistä hyötyajoneuvoista kauniissa maisemassa kulkevalla tiellä.

Paikallisajo/jakeluliikenne

Kuorma-auton renkaat paikallisajoon/jakeluliikenteeseen
Bridgestone-renkaiden uusimmat teknologiat takaavat erinomaisen kilometrituloksen, pidon ja kestävyyden hyvin erilaisissa käyttötarkoituksissa.

Tie ja kevyt maasto

Kuorma-auton renkaat vaihteleviin kuljetustehtäviin
Bridgestonen renkaat kevyeen maantie-maastoajoon on tarkoitettu maanrakennus- ja rakennusalan kuljetustehtäviin. Nämä vankkarakenteiset renkaat tarjoavat erinomaisen pidon, kilometrituloksen ja vaurionkestävyyden.

Talvi

Renkaat talviolosuhteisiin
Bridgestonen talvirenkaiden erinomainen suorituskyky, mukavuus ja tarkka käsiteltävyys tarjoavat kuljettajille mielenrauhaa haastavissa jää- ja lumiolosuhteissa.

Kevyet ja keskiraskaat

Kuorma-auton renkaat kauko- ja lähikuljetuksiin
Bridgestonen renkaat pieniin ja keskisuuriin kuorma-autoihin tarjoavat monipuolisuutta ja kestävyyttä, jota yritykset kaipaavat varmistaakseen oikea-aikaiset toimitukset kaupungeissa ja niiden ympäristössä.

Duravis R002

TUTUSTU BRIDGESTONE DURAVIS R002 -RENGASVALIKOIMAAN.

Maantie

Kuorma-auton renkaat pitkiin maantiekuljetuksiin
Bridgestonen maantierenkaat auttavat vähentämään polttoaineen kulutusta, hiilidioksidipäästöjä ja kokonaiskustannuksia – tinkimättä renkaan suorituskyvystä.

Tie ja raskas maasto

Kuorma-auton renkaat maastoajoon
Bridgestonen vaativaan maantie-maastoajoon tarkoitetut renkaat toimivat ihanteellisesti rakennus-, kaivos- ja louhostyömailla. Nämä vankkatekoiset renkaat ovat ihanteellinen valinta raskaiden kuormien kuljetukseen haastavissa olosuhteissa.

Linja-autot

Linja-auton renkaat kaukoliikenteeseen
Bridgestonen linja-autojen renkaat on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, ja ne tarjoavat miellyttävän kyydin niin kuljettajille kuin matkustajille.

Kaupunkibussi

Bussien renkaat kaupunkiajoon
Bridgestonen kaupunkibussien renkaat on suunniteltu kestämään kaupunkiajon tyypillisimpiä haasteita vaihtelevista kuormista pysähtelevään liikenteeseen. Samalla ne tarjoavat mukavaa ja kestävää ajoa.

Ecopia H002

TUTUSTU BRIDGESTONE ECOPIA H002 -RENGASVALIKOIMAAN.

Tämä voisi myös kiinnostaa sinua...

Kuvassa on hyötyajoneuvoja, jotka voisivat hyötyä Bridgestonen Total Tyre Care -liikkuvuusratkaisusta.

Total Tyre Care

Kuljetusyritysten on jatkuvasti pyrittävä maksimoimaan ajoneuvojen suorituskyky ja pitämään kustannukset alhaisina. Ota selvää, miten Total Tyre Care voi auttaa sinua pienentämään kokonaiskustannuksia.
Näytä enemmän
Kuvassa on kauniissa maisemassa ajavia hyötyajoneuvoja, joihin on asennettu luotettavat Bandagin pinnoitetut renkaat.

Bandag-pinnoitusratkaisut

Bandag on maailman johtava pinnoitusratkaisujen toimittaja. Yrityksellä on yli 60 vuoden kokemus alalta ja tinkimätön asenne turvallisuuteen, luotettavuuteen ja kestävään kehitykseen. Monipuolisen valikoimamme tuotteiden kilometritulos ja suorituskyky vastaavat uusia premium-renkaita vain murto-osalla niiden hinnasta. Ne auttavat pienentämään renkaiden kokonaiskustannuksia.
Näytä enemmän
Kuvassa on hyötyajoneuvoja, joissa käytetään luotettavia Bridgestonen ensiasennusrenkaita.

Ensiasennusrenkaat

Bridgestonen ensiasennusrenkaat (OE) tukevat kuorma- ja linja-autojen ainutlaatuisia ominaisuuksia ja huippuluokan suorituskykyä. Tutustu Bridgestonen uusimpiin keskiraskaiden ja raskaiden kuljetusajoneuvojen ensiasennusrenkaisiin.
Näytä enemmän

Löydä jälleenmyyjä

Etsi jälleenmyyjiä postinumerolla tai kaupungilla

Kuvassa kaksi ihmistä käyttää Bridgestonen liikkuvuussovellusta tarkistaakseen Bridgestonen kuorma-auton renkaansa.