Rengasrikko voi odottaa juuri sinua.

Voit jatkaa ajamista 80 km enintään 80 km/h

Avainominaisuudet ja -edut

Sinun autoosi

Suunniteltu kaikkiin autoihin joissa on rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS). Kun kojelautaan syttyy hälytysvalo, voit vielä jatkaa ajamista 80 km enintään 80 km/h.*.

This makes Bridgestone DriveGuard the ideal companion for just about any situation on the road.

80
km
80
km/h*

Turvallisuus

ja mukavuus

Innovatiivinen Bridgestone DriveGuard -teknologia

Märkäpito

Bridgestonen DriveGuard-kesärenkaiden märkäpitoluokitus EU-merkinnöissä on A, eli korkein märkäpitotaso lyhyellä jarrutusmatkalla.*.

Avainteknologiat ja -edut

Innovatiivinen

teknologia

Yksinoikeudella patentoimamme huipputekninen jäähdytysripamalli poistaa Bridgestone DriveGuard -renkaiden lämpöä ja kitkaa rengasrikon jälkeen, jotta voit ajaa vielä 80 km* kaiken ilmanpaineen kadottua renkaasta.

Huipputekniset
jäähdytysrivat

Vahvistetut
kyljet

DriveGuard pitää sinut liikkeessä,

olipa rengasrikko millainen tahansa.

Bridgestone DriveGuard suojaa sinua kaikenlaisilta tiellä odottavilta rengasrikoilta.

Ei ole väliä puhkoopa renkaan terävä lasinpala tai naula - Bridgestone DriveGuard auttaa sinua jatkamaan matkaa 80 km enintään 80 km:n tuntinopeudella.*

* Ajomatka renkaan puhkeamisen jälkeen voi vaihdella riippuen ajoneuvon kuormasta, ulkolämpötilasta ja siitä milloin rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS) alkaa hälyttämään. Bridgestonen DriveGuard-kesärenkaiden märkäpitoluokitus EU-rengasmerkinnässä on A. Drive-Guard-renkaita ei tällä hetkellä ole saatavilla pakettiautoille, ja niitä on vain autoille, joissa on rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS).

Oletko kiinnostunut DriveGuardista?

Fill in your details to stay up to date with the latest news and innovations from Bridgestone.

?

€113.43
Suositeltu vähittäishinta
Mieluisin yhteydenottotapa

Thank you!

** Bridgestone DriveGuard saa korkeat testiarvosanat verrattuna kolmen kilpailijan perinteisiin renkaisiin seuraavissa: vesiliirto suoralla, vesiliirto kaarteessa, jarrutus kuivalla ja märkäpito sivusuunnassa. Kilpailijoiden tasolla se on jarrutuksissa märällä sekä ohiajomelussa ja vertailukelpoinen mukavuudessa. Testin suoritti marraskuussa 2015 TÜV SÜD Product Service GmbH (Raportti 713073923-5 – Rengaskoko 225/45 R17).