NoranzaVAN 001

Pohjoiset talviolosuhteet: Tavara-Autot

Bridgestone Noranza VAN 001

NoranzaVAN 001

Pohjoiset talviolosuhteet: Tavara-Autot

  • Parannettu ohjattavuus ja vakaus raskaiden kuormien kuljetuksessa
  • Nastojen sijoitus takaa optimaalisen pidon ja alhaisemman auton sisämelun
  • Urat eliminoivat veden, lumen ja roskat parantaen pitoa
Hanki Noranza VAN 001
Hanki Noranza VAN 001

Katso saatavilla olevat koot

Tekniset ominaisuudet ja edut

VIISTOURITUS JA PORRASTETTU KESKIRIPA

Porrastettu keskiripa antaa hyvän jarrutus- ja vetopidon. Keskikuvion palat 45 asteen saippauksella parantavat renkaan hallittavuutta pidon rajoilla. Yhtenäinen keskiripa ja isot olkapalat tarjoavat hyvän ajovakauden ja ohjaustuntuman. Lamellien avausurat helpottavat lamellien aukeamista ja maksimoivat pidon erittäin liukkailla pinnoilla. Olkapäitä kohti aukeava viistouritus puhdistaa kuvion tehokkaasti lumesta, loskasta ja vedestä.

AINUTLAATUISET YHDYSRAKENTEET

Yhdysrakenteet keskirivan ja palojen välillä parantavat ohjaustuntumaa ja ajovakautta raskaalla kuormalla sekä vähentävät melua.

OPTIMOITU NASTOJEN SIJAINTI

Nastojen sijoitus mahdollisimman leveälle alueelle antaa optimaalisen tasapainon pidon, melun ja kulutuskestävyyden välillä. Nastan ja nastanreiän yhteen sovitetun muotoilun ansiosta nastat pysyvät lujasti paikoillaan.

LAMELLIT JA URAT

Lamellien avausurat helpottavat lamellien aukeamista ja maksimoivat pidon erittäin liukkailla pinnoilla. Olkapäitä kohti aukeava viistouritus puhdistaa kuvion tehokkaasti lumesta, loskasta ja vedestä.
Jaa kokemuksesi
Noranza VAN 001 -renkaasta
Tyre

Löydä jälleenmyyjä

Etsi jälleenmyyjiä postinumerolla tai kaupungilla

Tämä on kuva järvessä purjehtivista laivoista talvella, mikä symboloi Noranza-talvirenkaiden sopivuutta pohjoisen ilmastoon.