Auton, maasturin ja tavara-auton renkaat

Löydä koko valikoima

This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Turanza

Täyttä hallintaa myös sateisina päivinä
Turanza on premium-luokan kesärengas, joka tarjoaa kuljettajille luotettavaa ja hallittua ajamista sekä märissä että kuivissa tieolosuhteissa.

Blizzak

Hallintaa matkallesi koko talven
Blizzak-talvirengasmallisto sopii leutoihin, maltillisiin ja pohjoisen ankariin talviolosuhteisiin. Luotettava Blizzak jatkaa matkaasi Suomen vaihtelevassa talvisäässä.

Weather Control

Hallintaa matkallesi säällä kuin säällä
Weather Control on premium-luokan kesärengas, jonka ensiluokkainen suorituskyky ja mukavuus säilyvät myös alkukevään ja loppusyksyn kylmissä säissä.

Potenza

Täyttä hallintaa varmasti, dynaamisesti, tehokkaasti
Bridgestone Potenza-renkaat on suunniteltu huippusuorituskykyisiin autoihin. Ne takaavat maksimaalisen vakauden kaarreajossa ja suoralla tiellä sekä jarrutuksen kuivalla.

Dueler

Täyttä hallintaa kaikissa maastoissa
Dueler-valikoiman maantie- ja maastorenkaat ovat valmiita kaikkiin olosuhteisiin. Vankan malliston optimoidut ominaisuudet takaavat turvallisuuden haastavissa maastoissa ja sääolosuhteissa.

Ecopia

Luokkansa paras polttoainetehokkuus ja märkäpito
Ecopia säästää polttoainetta vaikuttamatta suorituskykyyn. Erittäin alhainen vierintävastus tekee ajoneuvosta polttoainetehokkaamman ja takaa miellyttävän ajokokemuksen.

Duravis

Täyttä hallintaa, vie yritystäsi eteenpäin.
Duravis on järkevä valinta tavara- ja pakettiautoihin. Alenna kuluja, maksimoi tehokkuutta ja aja samoilla renkailla ympäri vuoden.

General Use

General Use -renkaat tarjoavat tasapainon vakauden ja mukavuuden välillä. Ne takaavat luotettavan suorituskyvyn, korkeat kilometrimäärät ja hiljaisen ajomatkan.

Noranza

Talvirenkaat äärimmäisiin olosuhteisiin

Löydä jälleenmyyjä

Etsi jälleenmyyjiä postinumerolla tai kaupungilla

This image shows an empty road in a green landscape.