Tyre Talk

Bridgestone toimittaa Dueler H/P Sport -renkaat uuteen Porsche Cayenneen

Sopimus merkitsee paluuta Porschen ensiasennusrenkaiden toimittajaksi

Bridgestone Dueler H/P Sport

  • Dueler H/P:stä käytetään uudessa Porsche Cayennessa eri kokoa edessä ja takana
  • Dueler H/P Sport on suunniteltu ja kehitetty kokonaan Bridgestonen Euroopan teknisessä keskuksessa
  • Kahden rengaskoon käyttäminen parantaa ajovakautta ja -dynamiikkaa

Porsche on valinnut Bridgestonen kolmannen sukupolven Porsche Cayennensa rengastoimittajaksi. Kokonaan Bridgestonen Euroopan teknisessä keskuksessa suunniteltua ja kehitettyä Dueler H/P Sport -rengasta toimitetaan Porschelle sekä 19 että 20 tuuman vanteelle sopivina kokoina. Renkaat valmistetaan Bridgestonen Poznanin tehtaalla Puolassa.

Sopimus merkitsee Bridgestonelle paluuta Porschen ensiasennusrenkaiden toimittajaksi. Uusi Porsche Cayenne jatkaa jo 15 vuotta mainetta niittäneen mallin kehitystä, ja auto on jo käynyt läpi vaativia testejä. Vaikka kyseessä on SUV-malli, Porsche Cayennessa on urheiluautoista tuttu ratkaisu eli eri rengaskoko edessä ja takana. Pienin vannekoko on nyt 19 tuumaa. Kahden rengaskoon käyttäminen parantaa ajovakautta ja -dynamiikkaa kaarteissa. Bridgestonen toimittamien ensiasennusrenkaiden kyljessä on N0-merkintä.

Euroopan ensiasennusliiketoiminnasta vastaava johtaja Christophe De Valroger kommentoi: ”Olemme erittäin ylpeitä valinnastamme rengastoimittajaksi tähän legendaariseen autoon. Onnistunut kehitysprojekti maailman vaativimpiin lukeutuvan autonvalmistajan kanssa on meille upea tunnustus. Se on erinomainen osoitus tuotteidemme laadusta, johtajuudestamme rengasteknologiassa ja kumppanuudestamme Porschen kanssa.”