Käytämme tällä sivustolla evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeet tallentavat myös asetuksesi ja keräävät tilastotietoja. Jos et hyväksy evästeitä laitteellasi, vaihda selaimesi asetukset sen mukaisiksi. Jos hyväksyt evästeet laitteellesi, napauta Jatka. Huomaa, että voit muuttaa selaimesi evästeasetukset milloin tahansa ja poistaa käytöstä osan niistä tai kaikki. Tarkemmat tiedot käyttämistämme evästeistä voit katsoa kohdasta Evästeiden käyttö.

Paikalla oli myös asiantuntijoita esittelemässä Bridgestonen Total Tyre Care -konseptia, alan johtavaa ratkaisua, joka tuo yhteen renkaan loppukäyttäjän kokonaiskustannuksia merkittävästi alentavat premium-tuotteet, asiantuntijaneuvot sekä räätälöidyt järjestelmät, palvelut ja työkalut.

Bridgestonen Total Tyre Care: premium-ratkaisu off-the-road-renkaille Euroopassa

Bridgestonen kilpailuetu off-the-road-renkaissa (OTR) perustuu paitsi laajaan premium-tuotteiden valikoimaan myös Total Tyre Care -ohjelmaan. Renkaat ovat merkittävä investointi. Total Tyre Care -ohjelmassa yhdistetäänkin palvelut, työkalut ja teknologiat, joiden tarkoituksena on taata paras tuotto investoinnille ja pienentää loppukäyttäjien kustannuksia renkaiden koko käyttöiän ajan. Bridgestonen Intermat-osastolle saapuneet vieraat pääsivät toteamaan Bridgestonen Total Tyre Life- ja Total Tyre Systems -konseptien edut, joihin lukeutuvat mm. innovatiivinen rengaspaineiden etävalvontajärjestelmä. Bridgestonen Total Tyre Care -ohjelma tulee nyt ensimmäistä kertaa tarjolle off-the-road-renkaisiin Ranskassa.

Bridgestone: maailman suurimman vyörenkaan valmistaja

Bridgestonen 224 neliömetrin messuosaston kiistaton vetonaula oli valtava Bridgestone VRF -rengas kaivosautoihin. Rengas painaa noin viisi tonnia, ja se on asennettuna yli 4 metriä korkea ja lähes 1,5 metriä leveä.

Kattava premium-luokan off-the-road –renkaiden valikoima Bridgestonelta

Bridgestone on jo pitkään kuulunut maailman johtaviin premium-renkaiden testaajiin, suunnittelijoihin, tuotekehittäjiin ja valmistajiin. Pariisin Intermat-messuilla esitelty kattava OTR-renkaiden valikoima vahvistaa entisestään tätä asemaa. Kuormaajien VSDR-renkaat, maansiirtoajoneuvojen VLTS-renkaat, kaivosajoneuvojen VSNT-renkaat, teollisuusajoneuvojen VCHR-renkaat sekä tietenkin suurimpiin dumppereihin tarkoitetut VFR-renkaat muodostavat kattavan valikoiman, joka vastaa kunkin käyttökohteen, ajoneuvon ja maaston erikoishaasteita ja -vaatimuksia.

Bridgestonen Total Tyre Systems: aitoa tuottoa investoinnille

Auttaakseen loppukäyttäjiä saamaan parhaan mahdollisen hyödyn OTR-renkaissaan käytetyistä innovatiivisista teknologioista Bridgestone esitteli osastollaan myös uusimpia rengashallintajärjestelmiään. Bridgestonen rengashallintajärjestelmän ja mullistavan rengaspaineiden valvontajärjestelmän tavoitteena on parantaa OTR-renkaiden suorituskykyä ja käyttöikää, mikä pienentää renkaiden käyttöiän aikaisia kokonaiskustannuksia.